in ,

Nattens: brann, ruskjøring, innbrudd og biljakt

Bryne kl 2145; patruljen påtraff 3 jenter på 15 år som var synlig beruset. Foreldre kontaktet og ble anmodet om å hente sine døtre.

Stavanger kl 2140; melding om brann i Vikinghallen. Patrulje til stedet. Brannvesenet fikk raskt kontroll. Mindre brann i teknisk rom. To personer skal ha fått i seg røyk. Tilsett av helse, ikke behov for ytterligere behandling. Ikke mye skader på stedet. Politiet oppretter sak.

Sandnes: Melding fra vekter klokken 02 om en person som gikk rundt på Svanholmen på Forus og kjente på dører. Ca 0230 påtraff en av patruljene en mann som passet til beskrivelsen. Hadde blant annet forsynt seg med en CD spiller fra en bedrift.

: Jærpatruljen meldte at en bil stakk fra dem. Få minutter senere ble bilen stanset og fører (mann 18 år) erkjente kjøring uten gyldig førerkort. Hendelsen fant sted på Bekkeheien.

Sandnes: Mann i 20 årene fikk sitt førerkort beslaglagt etter at han ble stanset kjørende på Stangeland. Han mistenkes for kjøring i påvirket tilstand.

Stavanger: Melding om innbrudd i sportsbutikk på Madla. Glass knust i inngangsdøren. En person på sykkel sett syklende bort fra stedet. Uvisst foreløpig om vedkommende kom seg inn og om noe er stjålet.

Jærnytt

Utforkjøring Bersagelveien

Utforkjøring ved Bersagelveien

Brannskader Orre

Mann og kvinne til SUS etter brannskader