in ,

Nattens: blotting, rus og bråk

I løpet av natten er det loggført 34 hendelser om forstyrrelse av natteroen rundt i hele distriktet. Politiet har vært på flere av disse, men ikke alle.

Sandnes: Mann i 60 årene anmeldes for blotting og for kjøring i påvirket tilstand. Det var et vitne som hadde observert den onanerende mannen som deretter satte seg i bilen og kjørte. Han ble stanset av en patrulje like etter. Det viste seg at han var ruspåvirket.

Sandnes kl. 2240: Melding om bråk utenfor et utested i sentrum. En kranglevoren beruset gjest ville ikke forlate stedet til tross for at han var uønsket der. Nevnte person, mann i 50 årene nektet å opp personalia til politiet. Han ble innbragt til arrest og anmeldt.

Time kl. 0035: En politipatrulje kom over en, mann i begynnelse av 30 årene, som urinerte i Storgata. Anmeldt.

Stavanger kl. 0050: Melding om slagsmål i en båt ved Skagenkaien. Flere personer involvert. Da politiet kom til stedet hadde en mann i 40 årene skader i ansiktet. Fornærmede ble kjørt legevakten for sjekk. Han ønsket ikke å avgi forklaring til politiet. To menn i 20 og 30 årene er mistenkt for forholdet. De var beruset og ønsket ikke å forklare seg. De ble bortvist fra sentrum. Anmeldt for kroppskrenkelse.

Stavanger kl. 0055: Melding om at en jente var slått i ansiktet ved Jernbanen. Mistenkte befant seg på stedet. Fornærmede, jente 18 år kjørt legevakten for sjekk. Mistenkte, mann i slutten av 20 årene, pågrepet og innsatt i arrest. Anmeldt for kroppskrenkelse.

Stavanger kl. 0320: En politipatrulje stanset et kjøretøy i Løkkeveien. Fører, en mann i begynnelsen av 20 årene blir anmeldt for å ha kjørt pirattaxi. Bilen ble avskiltet på stedet etter yrkestransportloven. Mistenkte ble avhørt. Erkjente ikke straffeskyld.

Jærnytt

Trafikkuhell Braut

Trafikkuhell på Braut

politi

Nattens: slagsmål med paraply