in ,

Nattens: Bet av nesetipp under slagsmål

Foto: Politiet
Foto: Politiet

Nattens: Bet av nesetipp under slagsmål

Storhaug, Stavanger kl 1855; meld om en synlig beruset mann som skulle til å kjøre bil. Melder fikk stanset bilen og tok nøklene fra mannen. Den berusede mannen hadde ett barn med seg i bilen. Patruljen oppretter sak for kjøring i ruset tilstand.

ANNONSE


Stavanger, Storhaug kl 2209; melding om brann i kjeller. Brenner visstnok en del. Beboere skal være ute. Brannen er slukket, en person kjørt til SUS for sjekk. Ingen spredning til andre bygg. Brannen kan ha startet i en tørketrommel. Politiet oppretter sak og gjør undersøkelser på stedet.

Sandnes, Trones kl 2227; tre ungdommer har gått inn i ulåste hus. Ble skremt av hunden i det siste huset de var inne i. Uvisst om de har stjålet noe i husene de har vært inne i. Politiet har søkt i området, ingen personer er funnet. Det har ikke kommet inn anmeldelser eller meldinger fra andre beboere i området.

Hommersåk kl. 0030: Mann 58 år, anmeldt for urinering på offentlig sted.

LYE, Salvatnet kl. 0200: Melding om lyngbrann, brann og politi søker i området, for å lokalisere brannen. Ingen brann funnet. Trolig et bål som har blitt slukket.

Bryne kl. 0231: Mann 19 år, anmeldt for urinering off. sted. Bortvist fra sentrum.

Stavanger sentrum kl. 0240: Slagsmål mellom to menn 37 år og 32 år. Eldstemann hentet av ambulanse, har fått bitt av nesetippen. Mann 32 år kjøres i arrest. Politiet oppretter sak.

0740. Storhaug. Brann i uthus. Brannen slukket. Ingen har blitt eksponert for røyk. Politiet foretar avhør av beboer i huset.

ANNONSE


bortvist

Nattens: slåsskamp mellom ungdommer i Stavanger sentrum

Dugnad

Bygger om fire Rogaland-stasjoner ved hjelp av storstilt dugnad