in ,

Slik var natt til 1. januar 2018

Slik var natt til 1. januar 2018

Ikke alle hadde en like fredelig nyttårsfeiring.

ANNONSE


Kl.2156: Nødetatene rykker ut til Boganesgeilen der det var melding om brann i bygg.
Kl.2210: Det brant kraftig i Kampsportinstituttet på Boganes. FV44 ble midlertidig sperret. Politiet omdirigerte trafikken på stedet. Det skal ikke ha vært folk i bygget. Uvisst hva som er årsak til brannen.
Politiet har nå sperret av brannåstedet i påvente av krimtekniske undersøkelser som starter tirsdag.

Kl 2326: STAVANGER: Trafikkulykke i rundkjøringen St Olavsgate/Musegt. Store materielle skader på den ene bilen. Begge bilene måtte taues bort. To personer ble behandlet av ambulanse på stedet. Førerkortet til den ene føreren ble beslaglagt.

Kl 23:40 Melding om mulig hyttebrann på Uskekalven utenfor Hommersåk. Hyttebrannen på Uskekalven viste seg å være bålbrenning.

Kl 2342: BRYNE: Mann (23) bortvist fra Bryne sentrum til kl 08 i morgen tidlig. Oppførte seg truende og spydig mot dørvakter.

Kl 0006: VARHAUG: Meldinger om uvettig oppskyting av raketter mot biler, togskinner, personer og husvegger. Skal være en gjeng. Politipatruljen var i kontakt med en guttegjeng. Har tatt fra dem fyrverkeriet.

Kl 0034: MADLA: Beboer i Madlaområdet har tatt vare på en liten hund av typen Pomeranian. Eier kan ringe politiet for navn og nr til eier.

Kl 0125: STAVANGER: Mann (26) har oppført seg truende på et utested. Blir bortvist fra sentrum til kl 08 i morgen tidlig.

Kl 0149: KLEPP: Bil har kjørt av veien. En person er sett idet han forlot bilen. Flere patruljer søker etter personen.
Kl 0200: Mistenkte påtruffet av en politipatrulje. Var i besittelse av en bilnøkkel av samme merke som bilen som er kjørt av vegen. Mannen (50) lukter sterkt av alkohol. Bilen taues fra stedet. Siktede kjøres legevakten for utvidet prøve med tanke på ruskjøring.

Kl 0251: STAVANGER: Fire menn i 20-30 årene er bortvist fra sentrum i tolv timer. Oppførte seg svært aggressivt.

Kl 0341: STAVANGER: Utagerende mann i 30 årene på Blåsenborg. Kan ha fått i seg for mye av noe. Kjøres legevakten av ambulanse/politiet.

Kl 0432: GODESET: Bil har krasjet i Heddeveien. Fører er tilsynelatende uskadet, men det er mistanke om promillekjøring. Bilen er skadet og må taues fra stedet. Den kvinnelige føreren i 20 års alderen bringes legevakten for blodprøve. Kvinnen hadde ikke gyldig førerkort.

Kl 0437: SANDNES: Mann i 40 årene skal ha banket opp en annen mann i 20 årene. Gjerningsmannen er pågrepet, mistenkt for volden samt vold mot offentlig tjenestemann.

Kl 0614: HOMMERSÅK: Mann (22) siktet for promillekjøring. Stanset av patruljen som oppholdt seg på innbrudds-åstedet ved gatekjøkkenet. Kom kjørende uten tilstrekkelig lys. Mannen mistenkes også for bruk av narkotika.

Forus kl. 0710 mannlig bilfører stanset for kontroll – mistenkt for kjøring i påvirket tilstand – sak opprettes.

Det har vært flere innbrudd i løpet av natten

Kl 0326: HAFRSFJORD: Har vært innbrudd i bolighus i løpet av kvelden. Flere lap toper og en ipad er forsvunnet. Patrulje på stedet. Har sikret spor og avhørt fornærmede.

Kl 0330: STAVANGER: Innbrudd i bolig – Hillevågsveien. En rute er knust og to personer skal ha gått inn på adressen. Skal være et boligkompleks.

Kl 0536: HOMMERSÅK: Melding om innbrudd i gatekjøkken. Mann (32) pågrepet, mistenkt for ugjerningen. Har banet seg adgang ved å knuse glass i dør.

FORUS: kl. 0810 – melding om skadeverk i bedrift – en mann (36) påtruffet på stedet – satt inn i arrest.

TANANGER: kl. 0800 – melding om innbrudd i bolig i løpet av natten – politiet har vært på stedet – sak opprettet

TANANGER: kl. 1215 – melding om innbrudd i bolig – skjedd mellom 21.12.17 og 1.1.18 – politiet har vært på stedet – sak opprettes.

ANNONSE


sovende mann arrestert

Slik var fredag kveld og natt til lørdag

fyrverkeri

Tre episoder med fyrverkeri og guttegjenger