in ,

Nattens: naken mann badet i Vågen

Slik var natt til lørdag:

Sandnes Politiet på hotell i Sentrum etter at et rom ble brutt opp mens hotellgjester var på rommet. Dørkarm skal være knekt. Politiet har opprettet sak. Hotellgjester har ligget og sovet, og så har noen brutt opp døren. Politiet har tatt avhør på stedet, og video/spor sikret. Intet skal være borttatt.

ANNONSE


Sandnes 2347: Vakter på utested i Industrigata melder at de har måtte legge en utagerende gjest i bakken. Mann i 20 årene bortvist fra sentrum. Ingen anmeldelse.

Stavanger: mann 22 år bortvist fra sentrum. Anmeldt for besittelse hasj og fratatt en nødhammer.

Bryne 0012: 1 mann 19 år bortvist fra utested grunnet beruselse.

Stavanger 0031: Flere meldinger til politiet om en naken mann som badet i Vågen. Politiet på stedet melder om godt beruset mann på 46 år som fant ut han skulle bade. Politiet bortviste ham fra sentrum.

Sandnes 0115: Politiet stanset en bil på Ganddal. Fører fremstår som ruset, funn av narkotika i bilen. Fremstilt for lege og anmeldes.

Sandnes 0140: Politiet er på Hommersåk etter at det ble meldt om slåssing. Er ifølge patruljen rolig på stedet. Politiet bortviste 3 personer i 20 årene fra Hommersåk sentrum.

Bryne 0151 Melding om slåssing i Storgata. Politiet på stedet, i kontakt med en mann som hevder seg nedslått. Politiet har avhørt fornærmede og 2 mistenkte. Sak opprettet og de 2 mistenkte bortvist fra Bryne sentrum.

Stavanger 0208: Politiet på vei til et utested i vågen hvor det er melding om slåssing. 2 menn, 22 og 23 bortvist etter å ha sloss med hverandre. Kommer kanskje anmeldelse i ettertid fra en/begge parter.

Stavanger 0234: Politiet kom over en blodig mann på 23 år som var slått av en annen. Politiet oppretter sak, men begge var for beruset til å bli avhørt. Grunnen til slåssingen var at ene part hadde tatt noen matrester av en som satt og spiste.

Sandnes 0234: Vakt slått av en mannlig gjest på 40 år. Politiet til stedet, og vedkommende blir kjørt i arrest. Sak opprettet.

Stavanger 0242: 2 brødre i 20 årene bortvist fra sentrum. Bakgrunn for bortvisning er at de utløste brannalarmen på et utested.

 

ANNONSE


Masseslagsmål i Sandnes

Masseslagsmål i Sandnes

Kleppestemmen

Trafikkuhell ved Kleppestemmen