in , ,

Nattens: mye søppel etter russefeiring

Det har vært en travel natt i distriktet. Opp mot 20 bortvisninger, stort sett i Stavanger. Mange meldinger om støy/høy musikk/forsøpling av russ og russebiler/busser. Stort sett i områdene Sola, Kvadrat og Vaulen.

ANNONSE


Stokkavatnet : En ung mann (19) ble arrestert på russetreffet ved Stokkavatnet. Han sparket i politibilen og løp rundt og skrek. Mannen måtte påsettes håndjern.

Ambulansepersonell meldte i 19-tiden til politiet at det lå en del russ «strødd omkring» i området rundt pumpehuset ved Store Stokkavatnet.

Vaulen kl 2145; melding om ca 40 russebiler og 600-800 russ er ved badeplassen på Vaulen. Noe søppel som ulmer i en container, bommen inn til området er ødelagt.

En person skal ha blitt slått ned. Han er bragt til SUS. Ukjent skadeomfang.

Området ble tømt for russ og deres biler. Det er veldig mye søppel igjen på stedet. Politiet har meldt i fra til kommunen, men håper at russen på eget initiativ reiser tilbake og rydder søndag.

Vegen ut fra friområdet på Vaulen er preget av oljesøl i natt. Det er trolig en eller flere av russebussene som står bak lekkasjene.

Time kl 0311; melding om mulig brann i bolig. Brannalarm har blitt utløst og det lukter svidd. Viste seg å være svidd mat i stekeovn.

ANNONSE


Avatar

Written by

autoritær

Mest autoritært på jobb i Rogaland

Påskeutfart

Fire Rogaland-stasjoner aksjonerer for trygg påsketrafikk