in ,

Nattens: mye fyll, tull og slåssing

Foto: leserbilde

Politiet melder om ei travel natt med mye fyll, tull og slåssing, spesielt i Stavanger sentrum.

Stavanger kl 2320; melding om funn av stjålet bil på Våland. Bileier kom til stedet og fikk sin bil tilbake. Foreløpig ingen mistenkt. Patruljen sikret spor fra bilen.

Nærbø kl 0015; melding om full mann som kjørte bil. Krasjet i følge melder inn i en taxi. Patrulje fikk stanset bilen etter noen minutter. Fører fremsto tydelig beruset og ble tatt med inn for prøvetaking. Mannen var ikke skadet. Noen små skader på mistenktes bil og taxien. Ikke vært i kontakt med taxisjåføren. Uvisst om han befant seg ved bilen da mistenkte kjørte i den.

Klepp kl 0205; kollisjon mellom to biler. Viste seg å være påkjørsel bakfra. Bilen foran bremset for ett dyr i veibanen, og bilen bak kjørte i. Pr nå ikke meldt om personskade.

Stavanger kl 0320; flere meldinger om fotgjenger på Motorveien, sørgående retning. Patrulje i kontakt med vedkommende, en mann i begynnelsen av 20-årene. Han mente det var for dyrt med taxi til Bryne, så han var i gang med å spasere hjem. En kompis kom ham til unnsetning. Han fikk dermed skyss hjem.

Stavanger kl 0415: en dame har i følge vitner forsøkt å knuse flere ruter i Veritasbygget med et brannslukningsapparat. Patruljen fant ikke den aktuelle damen. Brannslukningsapparat er tømt i alle etasjer. Utover det kunne ikke patruljen se noen skader.

Ålgård kl 06; bil som har krasjet i sentrum. Truffet ett skilt i en midtrabatt. Ingen personskade. Ikke mistanke rus.

Jærnytt

Øksnevad

Trafikkulykke på Øksnevad

Samana Rising Ogna

Utsatt: Samana Rising spiller på Ogna