in ,

Nattens: misbruk av nødtelefon og hunder i forvaring på Klepp

Stavanger kl. 0040: Melding om at en mannsperson ble slått i ansiktet utenfor et utested. Mulig nesebrudd. Politiet var raskt på stedet, men mistenkte var forsvunnet. Fornærmede, mann i slutten av 20 årene, ønsket ikke å oppsøke legevakten der og da. Ville gjøre det i ettertid. Politiet oppretter sak.

Klepp kl. 0110: En politipatrulje oppsøkte en dame i 50 årene, etter at hun i tidsrommet 2300-0030 hadde ringt 20 ganger til nødtelefon hos politiet. Telefonen hennes ble beslaglagt. Hun ble anmeldt for misbruk av nødnummeret.

Klepp kl. 0115: I forbindelse med et annet oppdrag ble politiet oppmerksom på hundestøy og bjeffing som forstyrret mange beboere i området. Politiet tok kontakt med eier av de nevnte hundene, en dame i slutten av 40 årene. Hun var beruset og fremstod ikke til å være i stand til til å ta vare på hundene. Hundene ble tatt midlertid i forvaring. Politiet opprettet sak.

Stavanger kl. 0420: Politiet fikk melding om at en person våknet av at bilen hans ble stjålet fra Halvorstraen. Politiet kjørte i retning adressen og fikk observasjon på bilen. Etter en kort forfølgelse så stanset bilen av seg selv. Den hadde fått motorhavari. Fører, mann i slutten av 30 årene, fremstod som ruspåvirket. Han hadde ikke gyldig førerkort. Nødvendige prøver tatt på legevakten. Han ble pågrepet og innsatt i arrest. Anmeldt.

Jærnytt

Mann omkom

Mann omkom etter trafikkulykke

Siri Fisketjøn Indrebø

Siri (46) blir ny politisjef på Jæren