in ,

Nattens: mindreårig gutt stanset uten førerkort og flere bortvisninger

førerkortbeslag

Slik var natt til lørdag

2030 : Hana. Trafikkuhell. En bil er påkjørt bakfra. Flere personer har hoppet ut av bilen bak , og slått på nevnte bil med en jernstang. En bil og flere personer er forsvunnet fra stedet. Ingen synlige personskade. Uavklart situasjon. Politiet er på stedet.

ANNONSE


2150. Sele. Trafikk. UP stanset en mindreårig gutt uten gyldig førerkort. Anmeldt. Videre så ble det utstedet 4 FF i den samme kontrollen. Høyeste hastighet 101 km/t i 70 sonen.

Jærvegen, Kleppe kl 0020: En UP patrulje avholdt en laserkontroll på F44 i tidsrommet 2220-0020. En fører fikk førerkortet sitt beslaglagt etter å ha blitt målt til 89 km/t i 60- sonen.

Paradis stasjon, Stavanger kl 0156: Melding om slåsskamp ombord i toget som var på vei nordover. Det var i utgangspunktet to som sloss, men flere blandet seg inn i slagsmålet. En person hadde skader i ansiktet. De to som sloss, vurderer å anmelde hverandre. De to ble sendt i hver sin retning.

Stavanger, Skagen kl 0240: En mann ble bortvist fra et utested på Skagen etter at han var i klammeri med flere andre på stedet.

Stavanger, Torget kl 0330: Ny bortvisning, denne gang fra Burger King etter at en mann havnet i klammeri med vekter på stedet. Mannen hadde i forkant av dette “yppet” med flere andre personer på Torget.

ANNONSE


fyll og tull

Nattens: sint og full mann midt i veibanen på E39

bortvist

Nattens: vekter slått ned av kvinnelig butikktyv og flere bortvisninger