in ,

Masseslagsmål i Sandnes

Masseslagsmål i Sandnes
Foto: leserbilde

Austråttveien kl 22.15: Flere bevæpnede patruljer er på stedet, etter forutgående meldinger om masseslagsmål på stedet. En person skal være knivstukket, angivelig i låret. Flere personer er pågrepet.

ANNONSE


Kl 22.29: En person skal være rispet med kniv i låret. Ikke alvorlig skadet. Per nå er tre personer pågrepet. Fortsatt litt uoversiktlig hva som har skjedd. En rekke personer blir avhørt på stedet av politipatruljene.

Kl 22.34: Den ene av de personene politiet har kontroll, er siktet for å ha påført to personer risp med kniv. Den siktede er under 18 og vil bli brakt inn til politistasjonen. Barnevernsvakten vil også bli koblet på saken.

Kl. 23.20: Politiet nærmer seg ferdig på stedet. Det er beslaglagt kniv på stedet, og flere avhør er tatt og sak er opprettet.

Knyttet til denne saken ble også en 16 åring tatt av politiet. Han blir anmeldt for vold mot politiet etter at han både sparket og spyttet på politiet. Gutt fremstod som ruset, og er sjekket på legevakt. Blir hentet av mor i samråd med barnvernsvakta.

ANNONSE


ambulanse

Mann mistenkt for vold mot kvinne

nattens

Nattens: naken mann badet i Vågen