in ,

Nattens: mann truet nabo med øks

mann truet nabo med øks
Mann truet naboer med øks. Foto: leserbilde

Slik var natt til lørdag:

Sandnes: En mann i 20 årene oppførte seg truende mot en nabo på en adresse på Hana etter at naboen klaget på vedvarende bråk. Naboen skal ha blitt truet med en øks. Flere patruljer rykket ut til stedet og fikk etter kort tid kontroll på gjerningsmannen. Ingen skader på person.

ANNONSE


Klepp; patrulje i kontakt med fire unge menn, i begynnelsen av 20-årene. Satt ved en ungdomsskole og røykte hasj. De fire erkjente bruk og besittelse og blir anmeldt for dette.

Stavanger: En mann i 30 årene urinerte på offentlig sted, nektet å oppgi personalia og etterkom heller ikke politiets pålegg. Han endte derfor i arresten og vil bli anmeldt.

Stavanger: To unge menn på 17 og 19 år ble bortvist fra sentrum etter å ha vært i klammeri/slagsmål på Domkirkeplassen.

Stavanger: Kvinne i 50 årene stanset kjørende i sentrum uten å ha gyldig førerkort. Erkjente forholdet. Sak opprettet.

Sandnes: Mann i 20 årene satt i arrest etter å ha plaget dørvakter i sentrum. Fikk en mulighet til å forlate utestedet, noe han ikke etterkom.

Bryne: Mann i 20 årene stanset, mistenkt for kjøring i påvirket tilstand. Førerkortet ble beslaglagt.

Sandnes: Mann i 40 årene satt i arrest etter at han hadde oppført seg dårlig på et utested og blant annet slått til en gjest.

Stavanger: Mann 20-årene satt i arrest etter at han hadde laget bråk på et utested. Vaktene på stedet måtte legge han i bakken.

Sandnes: Flere menn slåss utfor utested. En person endte opp i arresten, flere andre ble bortvist fra sentrum og fått pålegg om å gå hjem.

Stavanger: Tre menn i 20-40 års alderen er bragt til sykehuset med stikkskader etter angivelig å ha vært i klammeri med hverandre på en adresse. De tre tilhører alle et belastet miljø. To av dem har status som siktet. Saken etterforskes. Hendelsesforløpet er foreløpig uklart.

ANNONSE


nattens

Nattens: dørvakt skallet ned på Bryne

sjølvmord

Ein myte at det er farleg å snakke om sjølvmord