in ,

Nattens: Mann sparket i stykker døren på politibil

bortvist
Krangel

Nattens: Mann sparket i stykker døren i politibil

Klokken 2220. Stokka Trafikkuhell / promillekjøring. Meldt om at en bil hadde kjørt inn i en annen bil. Ikke personskade. Da politiet kom til stedet var den mannlige sjåføren som forårsaket uhellet beruset. Mannen i 20 årene ble tatt med av politiet. Nødvendige prøver tatt. Førerkortet beslaglagt og sak opprettet.

ANNONSE


Klokken 0030. Storhaug: Mann i 30 årene, stanset og kontrollert uten gyldig førerkort. Sak opprettet.

Klokken 0045: Tasta :Kjøring i ruspåvirket tilstand. To mindreårige gutter stanset og kontrollert på en moped. Fører fremstod som påvirket. Kjørt legevakten for blodprøve. Anmeldt.

Klokken 0250: Stavanger: Kroppskrenkelse: Mann i 20 årene forsøkt å gå mellom to personer som kranglet. Endte opp med et kutt på haken. Ingen pågrepet. Sak opprettet.

Klokken 0300: Stavanger: Kroppsskade. Mann i 20 årene møtte på legevakten etter å ha vært innblandet i slagsmål i sentrum tidligere på natten. Sydd et kutt i ansiktet. Sak opprettet.

Klokken 0330. Sandnes: Forulempning av offentlig tjenestemann: Mann i 40 årene la seg opp i politiet sitt arbeid. Mannen satte seg til motverge og kom med truende og sjikanerende utsagn mot politiet. Sparket i stykker døren i politibilen. Innsatt i arrest og anmeldt.

ANNONSE


Brannbil

To branner i rundballepressere

sovende mann arrestert

Nattens: 10 menn bortvist, voldshendelser og kjøring i ruspåvirket tilstand