in ,

Oppdatert: Mann skutt av politiet

Politiet fikk 22. desember ca kl 21 melding om en mann i 30 årene som utførte skadeverk med kniv ved et varehus i Hillevåg i Stavanger. Da politiet kom til stedet oppsto det en trusselsituasjon. I forbindelse med denne trusselsituasjon ble det avfyrt skudd fra politiet som traff trusselutøveren.

Trusselutøver er sendt til sykehus med skade som ikke er livstruende. Han er siktet for trusler mot politiet etter straffelovens §155. Spesialenhetene for politisaker er rutinemessig varslet, og vil etterforske saken. Politiet har ingen ytterligere opplysninger om saken torsdag kveld.

Oppdatering 23.12.22:

I forbindelse med trusselsituasjonen og skudd fra politiet mot en mann i 30-årene i Hillevåg i Stavanger i går kveld rundt klokken 21.00 er Spesialenheten rutinemessig varslet.

-Spesialenheten er varslet og har iverksatt etterforskning. Derfor kan ikke Sør-Vest politidistrikt kommentere hendelsen, sier jourhavende jurist Stian Eskeland.

Spesialenheten har besluttet å iverksette etterforskning. Formålet med etterforskningen er å belyse hendelsesforløpet, og omstendighetene rundt situasjonen hvor det ble avført skudd.

Kilde: Politiet

Jærnytt

politiet

Oppdatering drapssak: Mann i 40-årene pågrepet