in

Mann siktet for drapsforsøk erkjenner ikke straffeskyld

Foto: leserbilde

I går formiddag rykket politiet ut etter melding om en hendelse på en adresse i Sandnes. Da politiet kom til stedet kom de i kontakt med en kvinne og en mann. Kvinnen fremstod skadet, men ikke livstruende. Hun ble sendt til sykehus.

Mannen som var på stedet da politiet kom er siktet for drapsforsøk. Han ble avhørt i går kveld.

– Vi kan ikke kommentere inngående hva han har forklart, men det vi kan si er at han knytter seg til åstedet. Han har ikke erkjent straffeskyld. Politiet har nå fokus på å få et bedre bilde av hendelsesforløpet. De involvertes forklaring, samt avhør av vitner, vil kunne gi oss mer informasjon om hva som har skjedd, sier påtaleansvarlig Christine Kleppa.

Siktede vil bli avhørt videre i dag.

Fornærmede avhøres i dag

Partene er gift, men er i en skilsmisseprosess. De har ikke bodd sammen den siste tiden.

Den fornærmede er en kvinne i 30-årene. Hun ligger fortsatt på sykehus, men er i en tilstand som gjør at hun kan avhøres. Det vil bli gjennomført i dag.

– I tillegg jobber politiet videre med vitneforklaringer, samt de kriminaltekniske undersøkelsene som er gjennomført på åstedet, sier Kleppa.

Siktede fremstilles for fengsling

Siktede er en mann i 60-årene. Han vil bli fremstilt for fengsling, men det er foreløpig ikke avtalt tidspunkt for dette med tingretten.

Avatar

Jærnytt

Overgrepssaken på Lye: Politiet ber om tips om ung mann

Oppdatering: Overgrepssaken på Lye