in ,

Sønn (27) siktet for å ha drept sin far (55)

siktet for drap
Mann i 20-årene erkjenner drap i Sandnes. Foto: leserbilde

Mannen som er siktet for drap i Sandnes er avdødes sønn

Mannen som ble drept i Sandnes natt til lille julaften er en 55 år gammel finsk statsborger, som opprinnelig er født i Marokko. Mannen har etter det politiet kjenner til bodd delvis i Marokko og i Norge de siste årene. De pårørende er nå varslet etter bistand fra Kripos og Interpol.

27-åringen som er siktet for drapet er avdødes sønn. Siktede er finsk statsborger og er født i Finland.

Siktede har forklart seg, men politiet ønsker ikke å gå inn på detaljer fra avhøret. Det er også for tidlig å si noe mer om motiv eller foranledning til drapet. 27-åringen erkjenner å ha drept sin far, men avventer å ta stilling til straffskyld.

Åstedet er siktedes leilighet. Den foreløpige obduksjonsrapporten viser at 55-åringen ble drept med stump vold mot hodet. Politiet har kontroll på det de mener er drapsvåpenet, uten at vi ønsker å si noe om hva dette er.

Politiet har sikret bilder fra siktedes publisering i nettforum, der han omtaler drapet. Hans aktivitet på internett er under etterforskning. Vi vet at han har snakket med andre, på nettet, om drapet og disse samtalene blir undersøkt. Hvor vidt det i så henseende kan være snakk om medvirkning til drap er for tidlig å si noe om.

Politiet har på nåværende tidspunkt ingen flere nye opplysninger omkring drapet eller de involverte.

Kilde: Politiet

siktet for drapet
Mann (27) erkjenner drap i Sandnes. Foto: leserbilde

Avatar

Jærnytt

truet

Nattens: ansatt på utested truet av beruset mann

Brann i elbil på Klepp

Brann i elbil på Klepp