in ,

Nattens: mann pågrepet og anmeldt for vold mot politiet på Undheim

Slik var natt til søndag for politiet:

STAVANGER En patrulje kom over to personer som kastet røykgranater i havnebassenget. Begge, en mann i 20 årene og en mann i 40 årene, ble bortvist fra sentrum og anmeldes for ordensforstyrrelse.

HAFRSFJORD i 23 tiden i kveld har det blitt stjålet en robotklipper fra Revheimsberget, Sunde. Ingen mistenkte.

ÅLGÅRD kl. 23.17 melding om aggressiv kjøring på E39 Ualand, nordover. Bilen hadde bl.a. foretatt farlige forbikjøringer og holdt svært høy hastighet. Aktuelle bil stanset på Ålgård. Fører, mann 20 år, kunne ikke framvise gyldig førerkort og blir anmeldt.

HINNA kl23.50: Klager på høy musikk i en privatbolig på Hinna. Politiet til stedet og gitt pålegg om å avslutte festen.

STAVANGER Beruset mann i begynnelsen av 20 årene bortvist fra sentrum. En liten time senere dukket vedkommende opp igjen og endte derfor natten i arresten.

UNDHEIM kl. 00.54 melding om bråk og høy musikk fra en privat adresse. Beboer lite medgjørlig og dyttet politiet unna. Det endte med at beboer (mann i 20 årene) ble pågrepet og anmeldt for vold mot politiet.

SANDNES, kl. 01.50 melding om slåssing i Noredalen. Politiet til stedet. 3-4 menn i 20 årene involvert. Tilsynelatende hodeskader på to av disse hvorpå den ene ble fraktet til legevakt av ambulanse, ukjent omfang. Den andre ikke behov for legetilsyn. Foranledning uavklart.

VARHAUG kl. 02.04 melding om brann i søppeldunk tilhørende et leilighetskompleks. Brannen slukket av beboere. To ungdommer skal ha blitt observert på stedet like før det begynte å brenne. Politiet har søkt etter mistenkelige personer, men uten resultat.

SANDNES kl. 02.45: Kjøretøy kontrollert av politiet. Kvinnelig fører i 50 årene hadde ikke gyldig førerkort og mistenkes for å ha kjørt i påvirket tilstand. Det ble tatt blodprøve av kvinnen og hun anmeldes for forholdene.

Avatar

Written by

Brann i garasjeanlegg

Brann i garasjeanlegg blusset opp igjen

Varhaug-saken

Ung jente funnet død på Varhaug