in , ,

Mann pågrepet etter knivstikking i Sandnes

knivstikking i Sandnes
Foto: leserbilde

En mann ble onsdag ettermiddag knivstukket ved et kjøpesenter i Sandnes sentrum. Den mistenkte stakk fra stedet, og en politijakt ble satt i gang. Politiet meldte klokken 19.23 at de hadde pågrepet mannen.

ANNONSE


Hendelseforløpet er foreløpig uavklart. Hendelsen skjedde ved inngangen til et kjøpesenter i Sandnes sentrum.

Skadeomfanget på den fornærmede mannen i slutten av 20-årene er foreløpig ukjent. Mannen er behandlet av helse og er kjørt til SUS med ambulanse.

Den pågrepne er en mann i midten av 20 årene, av utenlandsk opprinnelse, var iført lys genser, mørk bukse, caps og mørke sko. Mannen ble pågrepet i sitt hjem i en boligblokk i sentrum, og har status som mistenkt.

Pressemelding fra Politiet:

Politiet fikk melding om en knivstikking utenfor et kjøpesenter i Sandnes sentrum i ettermiddag like før klokken 18.00 i ettermiddag.

-Vi var kjapt på stedet, og mannen (som er i 20-årene) som var knivstukket ble fraktet til Stavanger universitetssjukehus med ambulanse. Etter kort tid pågrep vi en mann i 20-årene, og han er siktet for grov kroppsskade, sier Per Terje Brundtland jourhavende jurist i Sør-Vest politidistrikt.

Politiet har foretatt tekniske og taktiske undersøkelser.

-Vi har blant annet tatt flere vitneavhør, sier politiadvokaten.

Mannen som er siktet vil avhøres i morgen, og vil deretter vurderes fremstilt for varetektsfengsling.

-Foreløpig har vi ikke oversikt over hele hendelsesforløpet, men dette er noe vi skal forsøke å belyse nærmere i etterforskningen, sier Brundtland.

knivstikking i Sandnes
Foto: leserbilde

ANNONSE


Avatar

Written by

Nattens: 2 ruskjørere stanset

pakker

Pakker 40.000 kilo egg hver dag før 17. mai