in ,

Mann og kvinne til SUS etter brannskader

Brannskader Orre

kl 0205 rykket nødetatene ut til en bolig på Orre etter melding om at noen på stedet var brannskadet. To personer ble etter hvert sendt til SUS med til dels alvorlige brannskader i ansikt og på kroppen. Det har ikke vært brann i bygningsmassen, og det er per nå uklart hvordan personene fikk disse skadene. Det har foreløpig ikke latt seg gjøre med avhør.

Boligen er sperret av med vakthold i påvente av ev. kriminaltekniske undersøkelser. Politiet har utført flere etterforskningsskritt i saken, og saken blir fulgt opp videre gjennom natten/morgenen.

Pressemelding fra Politiet:

En person siktet etter hendelse i bolig

Like etter klokken 02 i natt rykket politiet ut til en adresse i Klepp kommune etter melding om at noen på stedet var brannskadet. På stedet fant politiet to personer, og begge disse hadde brannskader.

– Både mannen (30-årene) og kvinnen (40-årene) ble sendt til Stavanger Universitetssjukehus, sier jourhavende jurist Per Terje Brundtland.

Mannen er sendt videre til Haukeland Universitetssjukehus for behandling. Han er siktet for kroppsskade.

– Dette er basert på opplysninger han selv ga på åstedet etter hendelsen.

Politiet vil foreta avhør av de involverte så snart det lar seg gjøre, men det er uklart om dette kan skje i dag.

Det pågår kriminaltekniske undersøkelser i boligen. Foreløpig er det uklart hva som har skjedd, og politiet har ikke ytterligere opplysninger i saken nå.

Jærnytt

politi

Nattens: brann, ruskjøring, innbrudd og biljakt

Vaulabergveien

Kjørte ut av Vaulabergveien