in ,

Nattens: Mann laget bål av møbler i hagen på Bryne

Slik var natt til lørdag:

Bryne kl 2038 kom det melding om at noen har laget ett bål av møbler i hagen i Austbøvegen. Kl 20.50: Den første meldingen gikk ut på at mannen som fyrte opp dette bålet, nærmest sto oppå det og hoppet. Patrulje var raskt på stedet og har kontroll på en person. Han skal bo like ved. Brannvesenet har kontroll på brannen/bålet. Ingen ble skadd. Patrulje oppretter sak.

ANNONSE


Sandnes: Mann i 20 årene fikk sitt førerkort beslaglagt grunnet høy fart. Han ble målt til 118 km i 90 sonen. Førerkortet røyk pga at antall prikker nå ble overskredet.

Stavanger: En svært beruset mann i 30 års alderen fikk sove ut rusen sin i arresten. Han var ikke i stand til å ta vare på seg selv.

Stavanger: Melding om flere nødraketter som så ut som de ble skutt opp i området ved Hillevågsbukten. Usikkert om rakettene ble skutt opp fra sjøen eller i strandområdet. Hovedredningssentralen har sendt ut redningsskøyta og Vekteren for å søke etter evt fartøyer/mennesker i nød. Etter ca en time ble søket avsluttet. Det er ikke funnet eller kommet inn ytterligere opplysninger som tilsier at noen var i nød.

Stavanger: En ung mann ble funnet sovende i et busskur av en politipatrulje. Mor hentet sønnen som var godt beruset og forsøkte å lyve på seg sin eldre brors identitet.

Sandnes: 16 åring stanset kjørende uten å inneha gyldig førerkort for lett MC. Avhørt og anmeldt.

Stavanger: Mann i 20-årene var til plage for dørvakter i lengre tid. Ble bortvist fra sentrum.

Sandnes: To menn i 20 og 30 årene ble bortvist fra sentrum etter å ha slåss inne på et utested.

ANNONSE


bilbrann

Politiet ber publikum være årvåkne etter brann i søppeldunk

bortvist

Nattens: 3 ruskjørere stoppet