in ,

Mann knivstukket i ryggen på bryllupsfest

knivstukket i ryggen
Foto: leserbilde

Rett over midnatt natt til søndag rykket politiet ut til Roslandsvegen på Orre etter at en mann (23) hadde blitt knivstukket i ryggen. Mannen som ble stukket i ryggen fikk behandling av ambulansetjenesten på stedet og var våken da han ble kjørt til SUS. Tilstanden til mannen er ikke kjent.

ANNONSE


Fornærmede og gjerningsperson er brødre. Hendelsen fant sted på samfunnshuset under en bryllupsfest der brødrene var gjester. Også gjerningsmannen ble tatt hånd om av helsevesenet.

Politiet har fraktet den mistenkte, en 19 år gammel mann, til arresten i Stavanger politistasjon for videre avhør. Årsaken til hendelsen er foreløpig ukjent.

Politiet har gjort en rekke avhør av vitner som var på stedet. Politiet har avsluttet på stedet og beslaglagt kniven som har en viss størrelse.

Pressemelding fra politiet søndag:

Politiet har pågrepet en 19 år gammel mann, siktet for knivstikking av sin eldre bror. Hendelsen fant sted på en bryllupsfest ved Orre samfunnshus i Klepp kommune natt til i dag. Fornærmede er en 23 år gammel mann, og ble fraktet til sykehus med stikkskader i ryggen. Han var ved bevissthet da han ble tatt med av ambulanse. Begge var gjester i bryllupsfesten. Da politiet ankom stedet hadde andre gjester tatt kontroll på siktede.

– Politiet har gjennomført flere vitneavhør på stedet, og er godt i gang med videre etterforskning. Det vil bli tatt flere avhør i løpet av dagen for å få nærmere opplysninger om hva som har skjedd og hva som er bakgrunnen for hendelsen, sier politiadvokat Sveinung Andersen ved Sør-Vest politidistrikt.

– Dersom noen har video eller bilder av det som skjedde, eller annen informasjon bes de kontakte politiet på tlf 02800, legger Andersen til.

Fornærmede er under behandling ved Stavanger universitetssykehus, og politiet er ikke kjent med hans nåværende tilstand.

Siktede vil bli avhørt i løpet av dagen.

ANNONSE


Avatar

Written by

Gausel

Politiet ransaker bolig i Stavanger i forbindelse med straffesak

bortvist

Nattens: Neonparty ute av kontroll