in , ,

Nattens: flere trafikkuhell og mann klemte fingeren til dørvakt i en dør med vilje

Salsvatnet
Foto: leserbilde

Det var flere trafikkuhell natt til lørdag:

Stavanger kl 20; melding om taxi som har kjørt inn i en mur på Madlasandnes. Opplysninger tyder på at sjåfør og passasjer har vært i basketak før kollisjonen. Sjåfør har kul i pannen. Passasjer har stukket fra stedet. Patrulje søker etter ham. Kun små materielle skader på bilen. Taxisjåføren har ikke andre skader enn kulen i pannen. Uvisst hva som var foranledningen til hendelsen.

ANNONSE


Sandnes: Melding fra Helse om moped som har veltet i Hoveveien. Sjåføren, en mann i 30 årene, kjøres til sykehuset av ambulanse. Uvisst skadeomfang. Pasienten skal være ved bevissthet. Bergingsbil har tauet mopeden.

Time: Melding kl 2320 om veltet bil ved Salsvatnet. Ingen personskade. En mann i 40 årene var fører av bilen. Ikke mistanke om ruskjøring. Fører blir avhørt. Årsak til bilvelten er foreløpig ukjent.
Foto: leserbilde

Ålgård: Kvinne i 30 årene siktet for promillekjøring. Skal ha krasjet i et gjerde og i en annen bil. Ingen personskader.

Slik var utelivet natt til lørdag:

Stavanger: Dame i 30 årene pågrepet for besittelse narkotika. Damen var passasjer i en bil som ble stanset i sentrum.

Stavanger: Mann i 20 årene bortvist fra sentrum etter å ha klemt fingeren til en dørvakt i en dør med vilje. Dørvakten skal anmelde forholdet.

Stavanger: Mann i 30 årene pågrepet for besittelse av hasj. Foranledningen til at mannen ble sjekket av politiet var at han var hissig og plaget andre i sentrum.

Stavanger: To menn i 20-30 årene anmeldt for besittelse av narkotika. Begge bortvist og anmeldt.

Sandnes: Mann i 20 årene bortvist fra sentrum.

Bryne: Mann (28) anmeldt for urinering på offentlig sted.

Ellers:

Stavanger: Melding om at det hadde vært innbrudd i et bolighus i natt. Huset er under oppussing. En nabo hadde observert en mistenkelig person i natt men ikke lykkes i å få kontakt med politiet da. Gjerningspersonen hadde brutt opp et vindu i kjelleren. Uvisst hva som er tatt.

Stavanger: Melding fra brannvesenet om brann i kjeller på bolighus. Beboer i kjeller skal ha kommet seg ut. Det skal dreie seg om tørrkoking. Brannvesenet har kontroll på situasjonen. Ingen skadde personer. Mat var glemt i en stekepanne.

ANNONSE


fartskontroller

190 fikk forelegg for mobilbruk i løpet av tre dager

FIRST LEGO League

Horpestad Skule kåret til regionens beste markedsførere