in ,

Mann funnet død på Rægestranden – etterforskes som mulig drap

Rægestranden
Nærbilde av området der avdøde ble funnet. Foto: politiet

Politiet har mottatt den foreløpige obduksjonsrapporten, og denne styrker mistanken om at politiet står overfor det drap. Vi kan ikke gå nærmere inn på hva som gjør at mistanken er styrket.

Politiets siste sikre observasjon av avdøde er søndag 8. desember rundt kl. 15 på kjøpesenteret M44. Derfor er det viktig for oss å kartlegge alle bevegelsene fra dette tidspunktet fram til avdøde ble funnet mandag ca. kl. 16.00.

Vi vet at avdøde brukte bilen sin mye, og vi har foreløpig ikke funnet bilen. Det er svært viktig for oss å få kontroll på denne bilen, en Opel Astra 2014-modell med registreringsnummer RK 81723.

Politiet har foretatt en rekke avhør, og dette arbeidet vil fortsette framover. Det er foretatt rundspørring i området rundt funnstedet på Rægestranden og i avdødes nabolag på Bryne. Politiet jobber også med å samle inn og gjennomgå videoovervåkning fra ulike områder. Politiet gjennomgår også elektroniske spor for å kartlegge mannens bevegelser.

Kriminalteknikere har jobbet på funnstedet i hele dag. Det har også blitt foretatt søk i området. I dette arbeidet er det blant annet brukt politihunder. Politiet har bedt Kripos om taktisk bistand i forbindelse med etterforskningen. Politiet har ingen mistenkte i saken.

Vi ønsker å komme i kontakt med personer som har observert bilen fredag, lørdag og søndag. Politiet ønsker fortsatt å kartlegge bevegelser og trafikk inn og ut av området der avdøde ble funnet (se kart) fra lørdag morgen til mandag klokken 16.00.

Rægestranden
Foto: politiet

Avatar

Jærnytt

Rægestranden

Mistenkelig dødsfall – politiet ønsker tips

Rægestranden

Tre personer pågrepet og siktet i drapssak