in ,

Les om nattens hendelser her

sovende mann arrestert
Illustrasjonsfoto: AdobeStock

Igjen ei travel natt for politiet:

Klepp 1744: Jærvegen: Politiet oppretter sak for kjøring i påvirket tilstand og kjøring uten gyldig førerkort. Ble også gjort beslag av narkotika i bilen. Sak opprettes.

ANNONSE


Sandnes/Skoleveien 1841: Bil kjørt i trapp ved et hus. Fører skal ha løpt fra stedet. Politiet på stedet, har kontroll på fører av bilen.

Stavanger 2031: 2 gutter på 15 år tatt for tyveri av øl fra en butikk. Politiet på stedet. Blir satt i kontakt med Barnevernsvakten som følger opp videre.

Stavanger/Mariero 2129: Politiet på stedet etter at vitne meldte om skadeverk og tagging i området. Politiet har kontroll på 2 personer som blir sjekket.

Stavanger 0020: Mann i 20 årene anmeldt og innbragt til arresten da han oppførte seg ufint i beruset tilstand og nektet å etterkomme pålegg fra politiet.

Stavanger 0040: Narkotika bruk/ besittelse. Politiet stanset og kontrollerte flere personer. Fire ungdommer i 20 års alderen blir anmeldt for bruk / besittelse av narkotika.

Sandnes 0100: Forulempning av off tjenestemann. Mann i 70 årene blir anmeldt etter at han kom med mange skjellsord mot politiet.

Bryne 0110: Dame i 20 årene blir anmeldt for å ikke å ha etterkommet pålegg fra politiet etter at hun hadde laget bråk på et utested og var bortvist fra sentrum.

Stavanger 0150: Mann i slutten av 20 årene laget bråk på et utested. Ble innbragt til arresten. Anmeldt for bruk av narkotika, skadeverk og kroppskrenkelse.

Bryne 0250: Mann i 40 årene anmeldt for å ha urinert på offentlig sted. Erkjente forholdet. Sak

Stavanger 0245: Mann, i slutten av 20 årene kontrollert av politiet. Var i besittelse av mindre mengder narkotika. Anmeldt

Stavanger 0300: Mann i slutten av 20 årene blir anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted. Bortvist fra sentrum etter hendelsen

Time. Ålgårdsvegen 0445: Innkom melding om at en bil hadde kjørt ut av veien. Ikke personskade. Politiet kjørte til stedet. Fører, mann i 30 årene fremstod som ruset. Fremstilt på legevakten for blodprøve. Førerkortet beslaglagt. Sak

Promillekontroller:

Sandnes, Strandgt 0120-0230:  61 kontrollerte bilfører. Ingen utslag.

Stavanger 0125-0230: 72 kontrollerte bilførere. Ingen utslag.

ANNONSE


Svært travel natt for politiet

fyll og tull

Nattens: 2 menn tatt for ulovlig kjøring