in ,

Nattens: kollidert bil forlatt på Kvernelandsvegen

Foto: leserbilde

Slik var natt til søndag:

Sandnes Kl. 02.03 kom det melding om en kollidert bil i Kvernelandsvegen. Det var store skader på bilen og airbag var utløst. Ingen personer var å se. Politiet var på stedet og foretok undersøkelser.
Klokken 05.51: Politiet har vært i kontakt med personer som har tilknytning til bilen, uten at det har vært mulig å fastslå hvem som har vært fører. Politiet avslutter.

Sandnes: To menn i 20-årene stjal en veske av en fornærmet. Politiet fikk tak i begge gjerningspersonene. Den ene ble pågrepet og satt i arrest. Politiet fikk tilbakelevert innholdet i veska til de fornærmede. Det opprettes sak.

Stavanger: Kl. 20:10 stanset politiet en bil på Hinna. Føreren var en mann i 50-årene som mistenkes for å ha kjørt i alkoholpåvirket tilstand. Mannen fremstilles for blodprøvetaking og blir fratatt førerkortet. Det opprettes sak.

Stavanger kl. 23.50: Politiet måtte ta kontroll på en mann i 30 årene som plaget og slo etter folk i sentrum. Hans dårlige oppførsel førte til innsettelse i arrest. Han blir også anmeldt for ordensforstyrrelse offentlig sted, samt for ikke å oppgi personalia.

Stavanger kl. 00.43: Tre menn rundt 20 år er pågrepet etter slagsmål i sentrum og for å ha sparket en fornærmet i hodet. Fornærmede, en mann i 20-årene, fremstod ikke som alvorlig skadet, men ble kjørte legevakten for sjekk. Sak opprettes.

Time: Mann i 30-årene blottet seg på et utested i Bryne og spyttet en vekter i ansiktet. Han ble bortvist fra stedet av politiet, men nektet å etterkomme pålegget. I stedet hisset han seg mer opp og måtte bli påsatt håndjern og kjørt i arrest. Han anmeldes for forholdene

Avatar

Jærnytt

Nattens: mann til legevakten etter tørrkoking i Sandnes

båtbrann på Vigdel

To personer hentet med helikopter etter båtbrann på Vigdel