in ,

Nattens: knivstikking i Stavanger sentrum

Slik var natt til lørdag for politiet:

STAVANGER kl. 02.03: knivstikking i Stavanger sentrum. To personer skadet. Den ene personen tilsynelatende lettere skadet, den andre fraktet til SUS i ambulanse. Ukjent skadeomfang og ukjent gjerningsperson. Foreløpig ingen mistenkte. Sak opprettet og blir videre etterforsket. De fornærmede er begge 18 år.

ANNONSE


SUS melder lørdag morgen at en 18 år gammel mann er alvorlig skadet etter å ha blitt knivstukket i Stavanger sentrum natt til lørdag. Politiet har foreløpig ikke pågrepet noen etter knivstikkingen.
– Det er sett to personer med Stavanger-dialekt springende fra stedet, forteller operasjonsleder Toralv Skårland. I dag vil det bli gjennomført vitneavhør.

NRK melder at de to personene, som er blitt knivstukket i Stavanger sentrum, hadde vært på et arrangement for kommende russ, da hendelsen skjedde på Domkirkeplassen. Politiet har snakket med en av de skadde, men han vil formelt bli avhørt først i morgen. Det gjenstår også flere andre vitner å prate med.

STAVANGER kl.03.00: Slåssing med vakter på utested i sentrum. To menn i 30 årene bortvist fra stedet. De mest aggressive, tre menn i ca 30 årene, innbragt i arrest for ordensforstyrrelser.

ANNONSE


Vei ved Solakrossen stengt etter trafikkulykke

Vei ved Solakrossen stengt etter trafikkulykke

innbrudd på Forus

Mann pågrepet etter innbrudd på Forus