in , ,

Nattens: kjørte i 161 km/t på E39

Foto: leserbilde

Nattens hendelser fra trafikken:

Stavanger Utrykningspolitiet: Mann i 20 årene fikk sitt førerkort beslaglagt på E39. Mannen ble målt til 161 km/t i 90 sonen.

Sandnes Utrykningspolitiet: Mann i 30 årene anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort. Han manglet godkjenning på mørkekjøring. Kjøringen fant sted på Jærveien i 22 tiden.

Klepp: Mann i 20 års alderen anmeldes for kjøring uten gyldig førerkort. Stanset kjørende av en patrulje.

Sandnes Utrykningspolitiet: Promillekontroll gjennomført på fylkesvei 44 Skjæveland. 32 kontrollerte førere. Ingen utslag på promille.

Stavanger: Mann i 20 årene siktet for kjøring i ruset tilstand. Stanset kjørende på Storhaug. Nektet for befatning av rusmidler, men fremstod som påvirket av både lege og politiet. Analysen av blodprøven vil gi en konklusjon på grad av rus. Anmeldt.

Stavanger: Mann i 30 års alderen ble stanset kjørende alene på Åsen i 02 tiden. Han er f.t under kjøreopplæring og tok sjansen på å øve litt på kjøring nattestid før oppkjøring til førerprøve. Stor fare for at han må utsette planene om førerkort. Anmeldt.

Fra utelivet:

Stavanger: Gjest (beruset mann 20 år), var dypt uenig i at han var for beruset til å oppholde seg på utestedet han var på, så da ble løsningen hans å angripe vaktene slik at de måtte be politiet om hjelp. Mannen ble bortvist fra sentrum.

Stavanger: Mann (20) bortvist fra sentrum. Anmeldes for ordensforstyrrelse etter blant annet å ha revet parykken av en kvinne. Episoden ble observert av politiet rett før klokken 03. Samme mann forsøkte å stjele varer på en døgnåpen butikk på Byterminalen noe senere. Denne gangen endte han opp i arresten. Han anmeldes for brudd på pålegget som han fikk tidligere på natten.

Avatar

Jærnytt

beruset Hommersåk

Beruset bilfører kjørte i grøfta – passasjer til sykehus

Veggplater

Nattens: Veggplater blåste av boligblokk