in ,

Nattens: Innbrudd i Sandnes

Slik var natt til søndag:

Sandnes kl 19.50: Melding om at uvedkommende hadde tatt seg inn i en enebolig i Strandgata. Mistenkte, en dame ble påtruffet av naboen til eier av huset idet hun var på vei ut med flere gjenstander fra boligen. Mistenkte, ble beskrevet som 30-40 år, blond hår iført mørk grønn jakke og et skjerf. Politiet har foretatt åstedsundersøkelse og søkt etter mistenkte med en hundepatrulje. Negativt søk. Sak opprettes.

Stavanger kl 22.16: Politiet stanset et kjøretøy, hvor fører – en mann i begynnelsen av 30 årene, erkjente å ha kjørt pirattaxi. Han blir anmeldt etter yrkestransportloven. Bilen ble avskiltet på stedet. Sak opprettes.

Stavanger, sentrum kl 23.45: En bilist ble anmeldt for “pirattaxi” i Stavanger sentrum. Bilen ble avskiltet, og fører erkjente de faktiske forhold.

Stavanger kl 0030: Patrulje stanset en bilist i sentrum, mann (57) fremsto beruset. Mannen er fraktet til legevakten for blodprøve.

Randaberg, Finnestad kl 03.40: Patrulje stoppet en rumensk statsborger i 40 årene for mistanke om kjøring i beruset tilstand. Foreløpig blåseprøve indikerer en promille på ca 0,9.

Stavanger, Lars Hertervigs gate kl 0350: Etter melding om slagsmål, pågrep politiet en mann (25) for kroppsskade etter at han slo en annen mann (22) i ansiktet. Fornærmede ble fraktet til legevakt, mens siktede ble satt i arrest.

Sandnes kl 09.30: Melding om innbrudd i garasje i Gangeren. Borttatt verktøy og knust en rute på en bil. Melder kom over gjerningsmann når han var på vei fra stedet. Gjerningsmann sa “unnskyld” og syklet fra stedet. Beskrivelse: Ca 40 år, tynn. Iført: Orange boblejakke, grønn bukse.

Sandnes Postveien kl 10.53: Innbrudd i garasje i løpet av natten. Politiet på vei for åstedsundersøkelse. Foreløpig opplysninger om at en sykkel er borttatt.

Avatar

Jærnytt

Inger Cathrine Bryne

Inger Cathrine Bryne blir ny direktør for Helse Vest RHF

pass

Prøver ut ordinære pass ved Stavanger lufthavn politistasjon