in ,

Hva er det med Kvernaland og Postkodelotteriet?

Postkodelotteriet
Hele åtte slike sjekker er på vei til Kvernaland.

Det er ikke lenge siden 11. mai da den forrige postkodegevinsten landet på Kvernaland, og nå har det skjedd igjen. Denne gangen er det naboene i postkode 4355 AS som kan juble. Og med 8 lodd i postkoden blir det mange glade fjes å se på Frøyland i dagene fremover!

– Det er ikke bare Kvernaland på Jæren som innkasserer sjekker fra Postkodelotteriet, forteller ambassadør Jorun Stiansen. – Hittil har vi delt ut gevinster til både Sirevåg, Nærbø, Lye, Kleppe, Orre og Bryne, og nå vinner plutselig Kvernaland to måneder på rad.

Vinner sammen med naboene

Postkodelotteriet har delt alle postnummer i landet inn i postkoder. Hver postkode består av fire siffer for postnummeret og to bokstaver som angir en gate, en vei eller et område innenfor postnummeret. Du kan vinne både med postnummeret og med postkoden, så når én vinner, så vinner gjerne naboen også.

Denne gangen var det hele 8 lodd i den heldige postkoden, og alle lodd vinner 10 000 kroner hver. En av vinnerne, en mann på 28 år, har sikret seg tre lodd. Dermed vinner han ikke bare 10 000 kroner, men 30 000 kroner!

Vet ikke at de har vunnet

– Vanligvis får vinneren besøk av meg og Tom Stiansen, forteller Jorun. De har som jobb å reise land og strand rundt for å gratulere vinnere og dele ut gevinster. – Nå er det litt vanskeligere å reise rundt på grunn av korona-pandemien, så nå forsøker vi å ringe vinnerne på Facetime.

Denne gangen har vi ikke rukket å snakke med noen av vinnerne på Kvernaland, så de kan vente seg litt av en overraskelse i posten i løpet av uken! – Om du lurer på om du er en av vinnerne og ikke greier å vente på posten, kan du sjekke loddnummeret ditt, tipser Jorun. – Om loddnummeret ditt starter på 4355 AS, så har du også vunnet!

Alltid noen som vinner

Om du ikke bor i postkode 4355 AS, så kan du glede deg over at SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond vinner hver gang noen deltar i Postkodelotteriet. Hele 50 prosent av netto omsetning går nemlig til disse to organisasjonene. Siden oppstarten i 2018 har Postkodelotteriet delt ut mer enn 74 millioner kroner til SOS og WWF her i Norge, og i august vil organisasjonene motta nok en utbetaling fra lotteriet.

Postkodelotteriet
Om du bor på Frøyland bør du sjekke loddnummeret ditt nå.

Jærnytt

Pobel the lovers

Pøbels «The lovers» tagget igjen

brann

En mann siktet for skadeverk i forbindelse med brann i Randaberg