in ,

Nattens: hissig mann kastet gjenstander rundt seg

Slik var natt til lørdag:

I løpet av natten har det vært 10 oppdrag hvor russ har vært involvert. Det er snakk om oppdrag av ordensmessig karakter i form av høy musikk og annen støy. Det er gitt flere muntlige pålegg om å dempe musikk/ støy. Ingen anmeldelser.

ANNONSE


Kverneland: kl. 20.04 fikk politiet melding om bråk fra en bolig. En hissig mann kastet gjenstander rundt utenfor. Det ble kastet stein på en husvegg. Politiet fikk kontroll på en beruset mann. Ble innsatt i arrest.

Stavanger: Mann i begynnelsen av 30 årene ble pågrepet etter innbrudd i en restaurant. Var i besittelse av flere gjenstander som stammet fra stedet. Innsatt i arrest.

Sandnes: Mann i begynnelsen av 30 årene bortvist fra sentrum pga ufin og sjenerende oppførsel i beruset tilstand. Etterkom ikke pålegget. Ble innbragt til arresten og anmeldt.

Stavanger: Melding om salgsmål. Flere personer involvert. Politiet var raskt på stedet. To menn i begynnelsen av 20 årene skal angivelig ha blitt slått av en mann i slutten av 20 årene. Den ene av de fornærmede hadde kutt i leppen, den andre et kutt ved neseroten. Begge de to fornærmede ble kjørt legevakten for sjekk/ behandling. Sak opprettet.

Stavanger: kl 0015. Politiet kontrollerte en fører, en mann i begynnelsen av 40 årene, etter flere forbikjøringer på Våland. Fører blåste til over tillatt verdi i alkometeret. Nødvendige prøver ble tatt. Førerkortet beslaglagt og sak opprettet.

Stavanger: 0020. Politiet ble oppmerksom på en båtfører som fremstod som tydelig beruset. Nødvendige prøver tatt. Anmeldt.

Sandnes kl 0206: Politiet kontrollerte en fører, mann i tenårene, etter påfallende mistenkelig kjøring på E39 på Austrått. Fører fremstod som ruspåvirket. 4 passasjerer, menn i samme alder, erkjente bruk og besittelse av narkotika. Fører fremstilt på legevakten for blodprøve. Førerkortet beslaglagt. Flere saker opprettet.

: kl 0300.En politipatrulje klarte å oppspore en moped og mopedfører, mann 15 år, etter at mopedfører tidligere på natten hadde unndratt seg kontroll. Ved kontroll viste deg seg at mistenkte ikke hadde gyldig førerkort samt at mopeden angivelig var trimmet. Mopeden ble inntauet. Mistenkte anmeldt.

Stavanger: kl 0335. Melding om vanskelig gjest på et utested. Politiet til stedet. En dame i midten av 20 årene fremstod som svært lite samarbeidsvillig. I den forbindelse ble en polititjenestemann sparket. Mistenkte blir anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann. Innsatt i arrest og anmeldt.

Stavanger: Melding om slagsmål i sentrum. Politiet var raskt på stedet. Fornærmede, mann, i slutten av 20 årene, var blitt sparket og utsatt for uprovosert vold. Mistenkte, en mann i begynnelse av 20 årene, fremstod som beruset. Innsatt i arrest og anmeldt.

Stavanger: 0315. Mann i slutten av tenårene innbragt i arrest etter at han tidligere på natten var bortvist fra sentrum pga ufin oppførsel i beruset tilstand. Sak opprettet.

ANNONSE


Avatar

Written by

Storhaug

Brann i bolig på Storhaug

Innbrudd

Nattens: eiere av tyvegods etterlyses