in , ,

Hærverk på anleggsmaskiner

anleggsmaskiner
En traktor har blitt kjørt inn i ett busskur på Hinna. Foto: leserbilde

I morgentimene mottok operasjonssentralen melding om at det i løpet av natten har vært uvedkommende inni en gravemaskin tilhørende TS maskin. Gjerningspersonen(e) har fått start på maskinen og har revet av en høyspentkabel og skadet telematikk kabler.

Strømmen gikk i flere omkringliggende bygg i 0220 tiden i natt. Da ble det samtidig meldt om bråk fra en gravemaskin eller lignende. Da politiet ankom området i natt var det stille og gravemaskinen ble ikke lokalisert. Autovern er også flyttet på og veltet.

Hendelsen skjedde på Jåttåflaten. Politiet ber eventuelle vitner som kan ha opplysninger i saken om å tipse Politiet på: post.sor-vest@politiet.no

Politiet er nå på stedet og foretar åstedsundersøkelser i og rundt gravemaskinen som befinner seg i et anleggsområde på Jåttå.

Klokken 1100 meldte personell fra TS Maskin om at enda en av deres gravemaskiner var blitt flyttet på i natt. Denne var plassert i området Jåttåstien. Patruljen er på åstedsundersøkelse der nå.

Klokken 10.48 kom det melding om nok en anleggsmaskin som er blitt brukt av uvedkommende i natt. En veivals som stod parkert på Hinna Kirke sin eiendom er blitt kjørt derfra og forlatt på fortauet ved krysset Gamleveien/Solliveien. Også denne maskinen ser ut til å ha blitt nøkkelkjørt. Tips gjerne politiet om du har opplysninger.


Tidligere på natten:
Stavanger kl 0317: traktor har kjørt inn i ett busskur på Hinna. Fører stakk fra stedet. Busskuret er knust. Patruljer leter etter fører.

Politiet har foreløpig ikke holdepunkt på at det er sammenheng mellom disse to hendelsene.

anleggsmaskiner
En traktor har blitt kjørt inn i ett busskur på Hinna. Foto: leserbilde
anleggsmaskiner
En traktor har blitt kjørt inn i ett busskur på Hinna. Foto: leserbilde

Jærnytt

Politiet åpner gradvis publikumsmottak

pass

Prøver ut ordinære pass ved Stavanger lufthavn politistasjon