in ,

God oppførsel i Kongeparken – flere bortvisninger i Stavanger

Kongeparken
Russefeiring

Slik var natten i Stavanger:

STAVANGER: En kranglete dame i 50 årene bortvist fra sentrum.

ANNONSE


STAVANGER: Dame i 60 årene siktet for kjøring under påvirket tilstand. Kjørte bl.a. gjennom sperringer i sentrum. Klarte å komme seg hjem til Tastaområdet på punktert dekk og ødelagt felg. Fremstilles for legevakten for blodprøve.

STAVANGER: Mann i 40 årene bortvist fra sentrum etter å ha oppført seg utagerende på et utested. Mannen benyttet seg ikke av muligheten han fikk, nektet å gå. Satt i arrest.

STAVANGER: Mann (20) bortvist fra sentrum grunnet krangling med vakter på utested.

STAVANGER: Melding om galmannskjøring på E39. Bilen stanset av politiet ved sykehuset. Sjåføren (mann 23) mistenkes for kjøring i påvirket tilstand. I besittelse av narkotika. Kjørt arrest.

Slik var natten i Kongeparken:

Omkring 14.000 russ er samlet i Kongeparken i Stavanger denne helga.

– Med tanke på at det er så mange deltakere, vil jeg si det har gått veldig bra, sier operasjonsleder Brit Randulff i Sørvest politidistrikt.

KONGEPARKEN kl 22.36: foreløpig god stemning og lite bråk under landstreffet for russen. En person innbragt til arrest da han var overstadig beruset.

KONGEPARKEN kl 00.53: Mann (18) satt i arrest, da han var så beruset at han ikke var i stand til å ta vare på seg selv.

KONGEPARKEN: I tillegg til de to som havnet i arresten, ble tre personer bortvist fra parken grunnet henholdsvis sniking uten billett, mindre skadeverk og besittelse av narkotika. En russebuss ble utestengt fra arr. grunnet funn av narkotika i bussen.

ANNONSE


fyll og tull

Nattens: 2 menn tatt for ulovlig kjøring

Kongeparken

Rapport fra Landstreffet i Kongeparken