in ,

Nattens: fyllekjører stanset på Sandnes

Foto: leserbilde

Slik var natt til lørdag:

Sandnes kl. 23.12: En person bortvist fra utested i sentrum etter dårlig oppførsel. Personen, mann i 20 årene, dukket opp igjen kort tid etter og kunne fortsatt ikke oppføre seg. Under pågripelse spyttet han på politiet. Han blir innsatt i arrest og anmeldes for forholdet.

ANNONSE


Sandnes kl. 23.35: En mann i 50 årene og en mann i 20 årene er bortvist fra sentrum etter krangling ved et utested.

Time: En mann i begynnelsen av 20-årene laget problemer på et utested i Bryne. Han fremstod også som godt beruset og ble bortvist fra sentrum.

Stavanger kl. 03.08: En beruset kvinne i 20 årene skapte problemer på et utested i sentrum. Politiet bortviste henne fra stedet, men hun nektet å etterkomme pålegget og ble derfor kjørt i arrest . Under innsettelse i arresten sparket hun til politiet. Sak opprettes.

Sandnes kl 02.15 Politiet stanset en personbil for kontroll i Draugveien. Fører, mann i 50- årene, fremstod som påvirket. Det ble foretatt blåseprøve som gav resultat over lovlig verdi. Førerkort beslaglagt og sak opprettes.

Sandnes kl. 03.15: Mann i 30 årene anmeldes for urinering på offentlig sted i sentrum.

Stavanger kl. 02.45: melding om innbrudd i en lagerhall på Tjensvoll, mistenkte løp fra stedet. Etter observasjoner av patruljer som ankom stedet og tips fra publikum, ble en mann i 20-årene pågrepet for ugjerningen Gods som ble stjålet er tilbakelevert. Sak opprettes.

ANNONSE


Avatar

Written by

sjølvmord

Ein myte at det er farleg å snakke om sjølvmord

nattens

Nattens: 3 personer tatt i stjålne biler på Bryne