in ,

Nattens: fyll, urinering og slåssing

Slik var natt til søndag for politiet:

STAVANGER: Kl. 1919 fikk politiet melding om en mannsperson (33) som oppførte seg skremmende i Dues vei. Politiet har kontroll på mannen, som er svært beruset.

ANNONSE


STAVANGER: Kl. 1940 – melding om brann i en ATV i Hillevåg. Brannen er slokket ingen skader utover skader på ATV’en. Mannlig eier (34) blir avhørt på stedet.

STAVANGER kl. 22.32: Melding om røykutvikling i rekkehus. En person i huset som er fraktet til SUS av ambulanse, ukjent skadeomfang, men ved bevissthet og tilsynelatende ikke alvorlig. Trolig en oljeovn som er årsak til røykutviklingen. Utlufting pågår. Sak opprettes.

HÅ kl. 00.37: melding om røykutvikling fra hus, Nordsjøvegen. To beboere i huset, begge fraktet ut og i god form. Røyk fra stekepanne som trolig var årsaken. Politiet utført avhør på stedet. Sak opprettes

HÅ kl. 23.30: Bil kontrollert i Bjorheimsvegen. Mannlig fører i 30 årene anmeldes for kjøring i påvirket tilstand. Førerkort beslaglagt

SANDNES kl.01.30: Mann i 30 årene ble for et par timer siden bortvist fra sentrum grunnet fyll og ordensforstyrrelser. Mannen har tydeligvis ikke brydd seg om pålegget da han igjen dukket opp i sentrum. Mannen anmeldes og kjøres i arrest.

STAVANGER kl. 02.47: Mann i slutten av 20 årene anmeldes for å ha urinert utenfor et utested i sentrum. Bortvist fra sentrum.

STAVANGER kl. 03.17: Mann i slutten av 30- årene har vært ufin mot vakter på et utested. Politiet til stedet og gav mannen pålegg om å fjerne seg fra sentrum. Han etterkom ikke pålegget, endte i arresten og blir anmeldt.

STAVANGER kl. 03.36: To- tre personer involvert i slåssing i sentrum. En av disse blør fra hodet, men ved bevissthet. Ukjent foranledning. Politiet på stedet undersøker nærmere. Alle, samtlige menn i 20-30 årene, like kranglevorne og bortvist fra sentrum. Den som blødde fra hodet ble tilsett av helse på stedet, ingen skade av betydning.

 

ANNONSE


innbrudd på Forus

Mann pågrepet etter innbrudd på Forus

2 trafikkuhell

2 trafikkuhell søndag ettermiddag