in ,

Nattens: fulle menn lagde trøbbel for politiet

Etter kl 01 i natt er det registrert til sammen 26 forhold i politidistriktet som omhandler ordensforstyrrelser med variert innhold. To personer endte natten i arresten, – en i Stavanger og en i Haugesund. Begge menn (20-30 år).

Sandnes kl. 0050: Mann i 40 årene er anmeldt for å ha urinert på Ruten. Mistenkte er avhørt på stedet. Han erkjente forholdet og ble bortvist fra sentrum.

kl. 0100: Melding fra utested om en gjest som var beruset, vanskelig og laget bråk på Nærbø. Da politiet kom til stedet var mannen, i slutten av 30 årene, fortsatt ikke samarbeidsvillig. Han ble innbragt til arresten og anmeldt for ordensforstyrrelse.

Stavanger: Mann i 20 årene meldte kl 01 i natt at han var blitt sparket i ansiktet om bord i en båt. Bakgrunnen skal ha vært at gjerningspersonen hadde begynt å ødelegge kalesje på båten og da fornærmede påtalte dette ble han sparket. Saken anmeldes. Ingen mistenkte foreløpig.

Stavanger kl. 0150: Melding om slagsmål ved jernbanestasjonen. Flere personer involvert. En mann i begynnelsen av 40 årene har blitt slått i ansiktet. To menn i 20 årene er mistenkt for forholdet. Det er motstridende forklaringer på hva som har skjedd forut før volden. Politiet har foretatt avhør på stedet. Sak opprettet.

Sandnes kl. 0135: Melding fra utested i sentrum om aggressiv og kranglevoren gjest. Da politiet kom til stedet var mannen i begynnelsen av 30 årene lite samarbeidsvillig og kom med skjellsord mot politiet. Han ble anmeldt for forulemping av offentlig tjenestemann og bortvist fra sentrum.

Jærnytt

voldshendelse

Politiet fortsetter søket etter siktede etter voldshendelse i Sandnes

Brann Sandnes kulturhus

Mandag: Brann i Sandnes kulturhus