in ,

Fra trafikken tirsdag

Politiet stanset et kjøretøy på Nærbø. Føreren, en mann i 50 årene, hadde ikke gyldig førerkort. Han fremstod som ruspåvirket og var i besittelse av mindre mengder narkotika. Mannen ble fremstilt på legevakten for blodprøve. Ved undersøkelser på bopelen til mistenkte ble det funnet flere El-sykler som han ikke kunne gjøre rede for. Mistenkte og en dame i 50 årene som var på adressen, ble pågrepet og innsatt i arrest. Sak opprettet.

UP har gjennomført laserkontroll i 80 sonen i Opstadvegen i Hå. Det ble utstedt 3 forenklede forelegg og 1 forenklet forelegg for manglende bruk av lys. Høyeste hastighet 115 km/t.

UP har gjennomført laserkontroll i 50 sonen på E39 på Tasta. Utstedt 12 forenklede forelegg. Høyeste hastighet 75 km/t.

Politiet stanset et kjøretøy i Madlamarkveien. Fører, en mann i 40 årene, fremstod som ruspåvirket. Han var i besittelse av mindre mengder narkotika. Han ble fremstilt på legevakten for nødvendige prøver. Førerkortet ble beslaglagt og mannen ble anmeldt.

Klokken 17.10 kom det melding om et trafikkuhell med El-sparkesykkel i Rappstien i Stavanger. Uhellet var mellom en bil og nevnte El-sparkesykkel. Uhellet har skjedd i et fotgjengerfelt. Fører av bilen, en mann i midten av 70 årene, så ikke jenta på 12 år som førte El-sparkesykkelen. Jenta hadde skrubbsår og var forslått, og ble kjørt legevakten for sjekk. Vergene er informert. Førerkortet til bilfører ble beslaglagt.

Politiet stanset tirsdag ettermiddag en motorsyklist, en mann i slutten av 40 årene, i Havnegata på Sandnes. Han kunne ikke fremvise gyldig førerkort. Mannen ble avhørt på stedet og anmeldt.

Avatar

Jærnytt

Hostet

Nattens: beruset mann hostet på vakter

Nattens: slåssing, fyll, mat kasting og misfornøyd kebab kunde