in ,

Nattens: forsøkte å handle med stjålet kort

Foto: leserbilde

I løpet av natten er det meldt om flere voldsepisoder, både mot privatpersoner, vektere og politi.

Stavanger kl 1933: Politiet har vært Wesselsgate hvor det ble meldt om støy og at det var tent opp et bål på en terrasse. Politiet slukket et lite bål, og kjørte en ruset mann (36) til arrest. Sak opprettes.

Stavanger kl. 2122: Mann (33) forsøkte å betale varer i en kiosk med stjålet kort. Politiet tar med seg mannen inn til politihuset for videre sjekk. Eier av bankkortet ble frastjålet lommeboken tidligere i dag. Politiet har funnet flere stjålne kort i nærheten av kiosken og mistenker mannen (33) til å ha tilknytning til dette. Sak opprettes.

Sandnes kl. 2132: Tidligere på lørdag ble en mann (28) bortvist fra Sandnes sentrum grunnet ufin oppførsel. Lørdag kveld var sammen mann involvert i ufin oppførsel og knuffing i Sandnes sentrum. Mann kjøres arrest og anmeldes.

Stavanger kl. 2138: 3 menn i 20 årene bortvist fra Stavanger sentrum grunnet ufin oppførsel. Både ampre og ufine i oppførsel mot vektere og andre gjester.

Sandnes kl. 2208: Gutt (17) kontrollert av politiet på rutebilstasjonen. Funn av vekt og salgsdoser med hasj. Vekt og stoff beslaglagt. Sak opprettet.

Stavanger kl. 0030: Melding om ordensforstyrrelse og ampert utenfor et utested. Politiet var raskt på stedet og fikk kontroll på mistenkte, mann (22). Mistenkte hadde vært i klammeri med vaktene på stedet. Mistenkte var lite samarbeidsvillig og ble innbragt til arresten. Han blir anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann da han sparket etter og kom med trusler mot politiet.

Stavanger kl. 0040: Beruset mann (20) hadde laget bråk utenfor et utested. Han ble bortvist fra sentrum. Påtruffet like etterpå. Anmeldt for ikke å etterkomme pålegget.

Time kl. 0045: Melding om at en person hadde slått til en vakt ved et utested i Bryne sentrum. Mistenkte, mann (42), hadde tildelt vakten (22) et slag. Det var ikke behov for legetilsyn. Politiet avhørte mistenkte og han ble deretter bortvist fra sentrum. Anmeldt for kroppskrenkelse.

Jærnytt

bortvist

Nattens: mange bortvist etter fyll og bråk

Rogalandsdesign

Rogalandsdesign skal vises fram i London