in ,

Nattens: flere voldsepisoder, knust busskur og ruskjøring

Slik var natten i distriktet:

Stavanger 2158: Politiet ble tilkalt til utested i Vågen hvor det var en beruset gjest som var til sjenanse. Ved politiets ankomst satte mannen seg til motverge. Blir kjørt arrest, sak opprettes.

Stavanger 2230: Vekter meldte om uprovosert vold i sentrum. En person var slått ned. Det var ikke behov for legetilsyn. Det var kontroll på de involverte personene. Politiet foretok avhør på stedet. En mann i tenårene hadde slått til en mann i slutten av 20 årene i ansiktet da han angivelig hadde vært ufin mot noen jenter tidligere på kvelden. Sak opprettet.

Stavanger 2245: Politiet stanset et kjøretøy i Sølvperleveien. Fører en mann på 18 år fremstod som ruspåvirket. Fire passasjerer, menn i 16-17 års alderen, fremstod også som ruspåvirket. Fører fremstilt på legevakten for blodprøve. De øvrige ble det tatt urinprøve av. Samtlige slo ut på bruk av narkotika. Verge til de involverte er varslet. Sak opprettet.

Stavanger 0010: Politiet kom over en mann i 20 årene som var utsatt for vold i sentrum. Han var slått i ansiktet og hadde løse tenner. Ambulanse ble tilkalt og fornærmede ble kjørt til SUS for sjekk. Mistenkte er ikke pågrepet. Han forsvant fra stedet. Sak opprettet.

Sandnes 0040: Politiet kom over en dame i midten av 40 årene som var beruset og ikke klarte å oppføre seg. Hun hylte og skrek, nektet å oppgi personalia og kom med ukvemsord til politiet. Innsatt i arrest og anmeldt.

Stavanger 0132: Politiet ble tilkalt da en jente hadde stukket av fra institusjon og knust et buss skur i Grannnesveien. Politiet fikk kontakt med jenta som var 15 år. Hun ble kjørt tilbake til institusjonen og anmeldt.

Avatar

Jærnytt

Oppdatering: Overgrepssaken på Lye

knivstukket

Mann knivstukket i Stavanger