in , ,

Flere trafikkulykker torsdag

Trafikken torsdag ettermiddag og kveld var preget av flere trafikkulykker:

Varhaug: kl 14.55 kom det melding om ei trafikkulykke på Nordsjøvegen. Ifølge informasjon som politiet mottok var det være tre kjøretøyer involvert. En melkebil hadde veltet, og to personbiler hadde store skader. Samtlige av personene involvert var ved bevissthet. Ulykken strakk seg over et større område på ca 150 meter. To personer fremsto som lettere skadd og en alvorlig. Vegen var sperret og trafikken ble omdirigert ved Vigreskogen og Lebrekkvegen.   To personer ble fløyet til SUS, og ble betegnet som lettere skadet. Sjåføren av lastebilen (melkebilen) var uskadet. Han har fått sitt førerkort midlertidig beslaglagt. Ulykken etterforskes på stedet, både taktisk og teknisk.   Fører av melkebilen fikk tilbake førerkortet sitt etter kort tid, da det ikke var grunn til å mistenke ham for noe straffbart.
Stavanger: Kl. 15.08 mottok politiet melding om ei trafikkulykke i Hillevågstunnelen. Front mot front. Skal være bil mot buss. En person ble kjørt til sykehuset.   Begge kjøretøyene måtte taues fra stedet. Bussen var en rutebuss. Vitner har sett at personbilen vinglet før sammenstøtet. Bussen fikk anledning til å bremse ned før den traff bilen. Fører av personbilen var en dame i 50 års alderen. Blodprøve ble tatt for å utelukke eller bekrefte beruselse.
Nærbø: Kl 15.40 kom det melding om nok ei trafikkulykke. Påkjørsel bakfra, hvor to biler var involvert. Den ene bilen måtte taues fra stedet. Fører av den ene bilen fikk sitt førerkort beslaglagt. To personer hadde nakkesmerter etter uhellet.
Stavanger kl 16.35: Mann i 50 årene ble stanset kjørende av UP i Bekkefaret, mistenkt for å ha kjørt i ruset tilstand. Han hadde heller ikke førerkort. Anmeldt.
Randaberg kl 19.00: Kvinne i 60 årene stanset kjørende. Hun har ikke gyldig førerkort, og mistenkes også for kjøring i påvirket tilstand.
Sandnes kl 20.16: En enslig bil hadde kjørt av vegen og ligger på siden. Avkjørselen til Stangeland i sørgående felt, E39. En person var fastklemt. Kl 20.18 meldte politiet at føreren var løs, og i ambulansen. Det viste seg etter hvert at det hadde vært ytterligere en bil involvert i ulykken. Begge bilene måtte taues bort fra stedet. Vegen er nå åpen for ferdsel. Begge bilførerne (to kvinner i 50 og 60 årene), er kjørt til sykehuset, trolig med mindre skader.  

ANNONSE


ANNONSE


Bilbrann på Klepp

Bilbrann på Klepp

fartskontroller

Nattens: mann nedslått i Stavanger