in , ,

Nattens: flere stanset for kjøring i påvirket tilstand

Sandnes kl 19.19: En bil er stanset og kontrollert i Skippergata. Fører, mann i 30 årene, anmeldes for kjøring i påvirket tilstand samt kjøring uten gyldig førerkort.

ANNONSE


Klepp kl 20.29: Politiet har i kveld gjennomført fart- og adferdskontroll i 60-sonen i Stasjonsvegen. Resultat: 5 forenklet forelegg, høyeste hastighet 85 km/t.

Hundvåg kl 2120: En bil stanset og kontrollert i Kamskjellveien. Fører , mann i slutten av 30 årene, anmeldes for kjøring i påvirket tilstand samt kjøring uten gyldig førerkort.

Sandnes kl 00.32: En bil er stanset og kontrollert på Ganddal . Føreren, en mann i 30 årene anmeldes for kjøring i påvirket tilstand samt kjøring uten gyldig førerkort.

Randaberg kl 02.54: Tre ungdommer, to jenter i tenårene og en gutt i 20 års alderen kontrollert på en adresse på Grødem. Den ene jenta og gutten erkjente bruk av narkotika. Det ble funnet mindre mengder narkotika på adressen. Sak opprettes.

Stavanger kl 0310: En bil ble stanset og kontrollert i Jørgen Moes gt. Føreren, en mann i tenårene fremstod som ruset. Fremstilt på legevakten for blodprøve. Anmeldt for kjøring i påvirket tilstand. Førerkortet beslaglagt.

ANNONSE


overstadig berusede

Nattens: flere overstadig berusede bilførere stoppet

Knivstikking på Nærbø

Knivstikking på Nærbø