in ,

Nattens: flere rusrelaterte hendelser

Politiloggen i natt bærer preg av flere rusrelatert hendelser:

Klepp: kl 1750 kom det melding om mulig promillekjøring. En tydelig berus et kvinne kom ut av en bil som parkerte. Patrulje kom til stedet etter kort tid. Fikk kontroll på den kvinnelige føreren, som er i slutten av 30 årene. Hun ble betegnet som full og det blir tatt prøver av henne.

Time kl 0055: To unge menn på 18 år blir begge anmeldt. Den ene for kjøring uten gyldig førerkort og den andre for å ha overlatt bilen sin til en som ikke oppfyller kravene til å kjøre denne. Hendelsen skjedde på Bryne.

Stavanger kl 0117: Mann (18) anmeldt for besittelse av narkotiske stoffer. Mannen ble kontrollert i forbindelse med uroligheter ved Byterminalen. Han forsøkte å kaste fra seg stoffet.

Sandnes kl 0124: Mann i 20 årene vil bli anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann etter at han spyttet på en politimann. Han innbringes i arrest. Han er beruset og et ordensproblem i sentrum.

Stavanger kl 0141: Politiet måtte ta seg av en hissig hotellgjest som vandret rundt inne på et av byens hoteller. Han var meget ruset – angivelig på narkotika, etter eget utsagn. Mannen som ikke ville/kunne oppgi personalia ble satt i arrest.

Stavanger kl 0332: Mann i 20 årene ble siktet for kjøring i påvirket tilstand etter flere meldinger om en bil som stod merkelig til i Schancheholen. Bilen hadde skader i front og et punktert dekk. Ved nærmere sjekk av fører viste det seg at han ikke var edru.

Avatar

Jærnytt

politi

Nattens politilogg

Nærbø

Brann i bolig på Nærbø