in , ,

Nattens: flere overstadig berusede bilførere stoppet

Illustrasjonsbilde: Utrykningspolitiet.

Det har vært en del ordensforstyrrelser gjennom natten, men ikke mer enn vanlig. En del bortvisninger og meldinger om overstadig berusede personer rundt omkring i distriktet.

ANNONSE


Nærland kl 0043; melding om beruset person som forsøker å kjøre fra stedet. Patrulje sendt dit og fikk kontroll på fører, mann 47 år. Fremstilles legevakten for blodprøvetaking. Beslaglagt førerkortet. Sak opprettes.

Stavanger kl 0150; patrulje stanset bil for kontroll. Bilfører, en mann i begynnelsen av 40 årene, ble anmeldt for å drive med pirattaxivirksomhet. Førerkortet hans ble beslaglagt.

Auglendstunnelen kl 0235; meldinger om bil som vinglet veldig. Stanset i tunnelen. Fører, kvinne i slutten av 40 årene, fremsto som beruset. Kjørte med ett flatt dekk. Tas med inn for prøvetaking.

Stavanger kl 0312; patrulje måtte kjøre kvinne,28 år, i arrest. Hun var full og krakilsk og sparket etter tjenestemennene flere ganger. Kom også drapstrusler. Blir anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann.

Ganddal kl 0354; melding om bil som vingler. Patrulje fikk stanset den og fører, kvinne 39 år, fremstår som alkoholpåvirket. Kjøres legevakten for blodprøvetaking.

ANNONSE


Bomstasjoner

Skadeverk på tre bomstasjoner

politi

Nattens: flere stanset for kjøring i påvirket tilstand