in ,

Nattens: flere innbrudd og bortvisninger av vanskelige gjester på utesteder

bortvist
Krangel

Det har vært flere innbrudd og bortvisninger av vanskelige gjester på utesteder torsdag kveld/natt

Tasta: Grovt tyveri fra bopel. Beboer våknet av et smell fra inngangsdøren, oppdaget at det hadde vært uvedkommende inne i huset. Ikke bruddspor på dør/vinduer. Politiet har vært på stedet og søkt etter mistenkte uten resultat. Det var stjålet en klokke, sølvtøy mm. Sak opprettet.

ANNONSE


STAVANGER: Det er oppdaget innbrudd i flere boder i studentskipnadens blokk på Madla. Politiet har vært på stedet og tatt avhør og bilder. Alle fornærmede må henvende seg i vakten på politistasjonen for å anmelde lovbruddene.

STAVANGER: Tyveri fra garasje oppdaget på Tasta. En del lamper er stjålet, samt en brun kassegitar.

0426: Stavanger E39. Mann stanset på motorveien for å kjøre bil uten registreringsnummer. Bilen parkert på stedet og fører ilagt ett forenklet forelegg.

0314: Stavanger. Dame i 30 årene bortvist fra sentrum på grunn av utagerende og vanskelig atferd.

0319: Stavanger sentrum. Politiet ble kontaktet av et utested som hadde en vanskelig gjest. Mannen i 30 årene ble innbrakt til arrest og spyttet en tjenestemann i ansiktet. Anmeldes for vold mot offentlig tjenestemann.

0216: Stavanger, Sunde. Politiet kontrollerte en adresse og gjorde beslag i mindre mengder narkotika. 2 menn anmeldes for forholdet.
0127: Sandnes sentrum. Kvinne i slutten av 20 årene er innbrakt til politiarrest etter at hun ikke etterkom politiets pålegg. Blir anmeldt for forholdet.

ANNONSE


Brann i leilighet i Smievegen på Klepp

fyll og tull

Nattens: Førerkort beslaglagt – kjørte med person på taket på Bybroen