in , ,

Fire trafikkuhell tirsdag

Fire trafikkuhell
En trailer veltet tirsdag ved Høyland i Hå. Foto: leserbilde

Fire trafikkuhell i løpet av tirsdagen, her en oppsummering:

Klokken 0950 kom det inn melding om en bilist som har kjørt inn i en lyktestolpe på rv 13 ved Lutsivatnet i Sandnes. Ikke noen alvorlige skader. Lyse må ta seg av lyktestolpen.

Fire trafikkuhell
En bil kjørte tirsdag ned en lyktestolpe ved Lutsi. Foto: leserbilde

Klokken 13.39 kom det melding om ett kjøretøy som har kjørt i midtrabatten. Hendelsen var på påkjøringfeltet til E39 på Sandved, i nordgående retning. Fører meldte selv om ulykken til politiet. Tre personer ble kjørt til legevakten for kontroll. Tilsynelatende ingen alvorlige skader. Politiet vet foreløpig ikke hva som er årsaken til ulykken, og vil etterforske videre for å få klarhet i dette.

Klokken 15.18 kom det melding om ei trafikkulykke på Fv 44 rett nord for Høyland. En trailer hadde veltet, og lå på siden på et jorde. Fører 26 er kjørt til SUS for sjekk. Politiet er ferdig på stedet. Trafikken går som normalt. Vil muligens bli ny dirigering når Viking skal berge bilen. Politiet oppretter sak.

Klokken 16.36 kom det melding om ei trafikkulykke på E39 ved gamle brannstasjonen.. En bil hadde kjørt inn i autovernet i nordgående retning. Fører Dame 33 og passasjer barn 9 blir tatt med til legevakten av ambulansen for sjekk. Politiet ferdig på stedet. Trafikken går som normalt. Førerkortet til fører er beslaglagt.

Jærnytt

bil på taket

Bil på taket i Sandnes

Bomstasjoner

Skadeverk på bomstasjonen har høy prioritet