in , ,

Nattens: fire ruskjørere stanset

Sola machete
Solakrossen, politiet er på stedet med flere patruljer og søker etter en mannsperson som skal ha opptrådt truende med en machete. Foto: leserbilde

Solakrossen kl 2221: politiet er på stedet med flere patruljer og søker etter en mannsperson som skal ha opptrådt truende med en machete. Forsvant for fornærmede og vitner til fots. Politiet har søkt etter mannen, uten resultat.

Sandnes, Hoveveien kl 2257: Melder inn til politiet at bilen foran han vinglet og nesten kolliderte med motgående trafikk. Bilen stanset på/ved parkeringsplass, hvorpå fører (kvinne i 40-årene) satte seg ned og urinerte. Fører viste seg å være beruset og nødvendige prøver ble tatt. Beslag av førerkort og sak opprettet.

Sandnes, Lutsiveien kl 2344: Ny melding om bil/fører som vingler i veibanen, kjører over midtrabatter ol. Viser seg at også denne føreren (mann i 60-årene) er beruset og må tas inn til blodprøve. Sak opprettet.

Sandnes, Kleivane kl 0003: Melding om mc-fører som parkerte i et gårdsrom hvor han ikke hørte til. Fører la seg først ned på bakken, for deretter går fra stedet og inn i et skogholt. Politipatruljen fant føreren, han ble tatt med inn til politistasjonen for blåseprøve. Også denne føreren (ung mann, 17 år) var beruset og førerkortet beslaglagt og sak opprettet.

Nærbø, Rosk kl.0059: Patrulje ble oppmerksom på en bil som du ønsket å stanse for kontroll. Fører (mann i 40-årene), viste seg å være beruset. Nødvendig prøver tatt og førerkortet beslaglagt. Sak opprettet.

Kleppe, rundkjøring ved McDonald`s Kl 0345: Patrulje stanset en bil hvor fører viste seg å være 17 år. Det var også flere mindreårige passasjerer i bilen. Fører hadde tyvlånt foreldrenes bil. Foresatte tilkalt, avhør tatt og sak opprettet.

Sola machete
Solakrossen, politiet er på stedet med flere patruljer og søker etter en mannsperson som skal ha opptrådt truende med en machete. Foto: leserbilde

Jærnytt

gravstøtter Randaberg kirke

Veltede gravstøtter ved Randaberg kirke

forbikjøring Nærbø

Mann (18) mistet kontroll under forbikjøring