in

Etterlyser vitner ved Vigrestad togstasjon

Politiet ber personer som oppholdt seg i nærheten av Vigrestad stasjon, i tilknytning til ankomst av sørgående lokaltog natt til mandag 9. desember, om å ta kontakt med politiet. Dette i forbindelse med etterforskningen av saken der Sigbjørn Sveli (44) ble funnet død på Rægestranden.

ANNONSE


– Det aktuelle toget ankom Vigrestad stasjon klokken 00.41. Etter rutetabellen hadde toget oppsatt ankomst klokken 00.43, og siste stasjon før ankomst Vigrestad var Varhaug stasjon, sier påtaleansvarlig Lars Ole Berge.

Etterforskningen viser at forhold av betydning for hendelsesforløpet i saken har skjedd på eller i nærheten av parkeringsplassen ved Vigrestad stasjon.

– Politiet ber av den grunn om at personer som gikk på eller av toget, eller oppholdt seg i nærheten av Vigrestad stasjon i tidsrommet fra klokken 00.30 til 01.15 melder seg til politiet, sier Berge.

Politiet understreker at politiet nå går ut i mediene for å innhente vitneopplysninger, og presiserer at det ikke er holdepunkter for at drapet har skjedd på overnevnte lokasjon.

Politiet kan tipses på telefonnummer 02800 eller tips-rogaland@politiet.no.

ANNONSE


Avatar

Written by

Sigbjørn Sveli

Politiet har mottatt ca 200 tips

Rægestranden

Forlenger varetektsperioden for en av de siktede