in , ,

Er du opptatt av kosthold og helse?

Espen Tyrihjell - en av årets foredragholdere - har gått ned 83 kg på ett år!

Jærnytt redaksjonen har blitt tipset om følgende arrangementet:

ANNONSE


Kostreform Rogaland inviterer til sin årlige konferanse lørdag 22. oktober på Sola

Vi tror at reelle og forebyggende endringer i ernæringspolitikken må starte med oss – folket. Vi har genuine grunner for dette – motivasjon som ser bort i fra politikk, penger og prestisje. Vi vil stimulere helse, livskvalitet og nytelse – matglede.

De vanligste livsstilssykdommene er dessverre utbredt i vårt samfunn og folkehelsen trues. Kostreform vil med de årlige Kostholdskonferansene slå noen viktige slag for forebyggende strategier. Ikke minst ønsker man å spre inspirasjon og motivasjon. Riktig kost for den enkelte kan være helsebringende og utgjøre den viktige forskjellen mellom velvære og kronisk lidelse. Vi vet at helsen påvirkes av flere faktorer, dog er vår daglige føde blant de viktigste. Dette er en faktor DU selv kan ha innflytelse og råderett over – engasjer deg!

Vi vet at endring er krevende – krever motivasjon, mestring og mening. Vi mener at vi alle har bedre odds for å lykkes dersom vi besitter kunnskap – kunnskap om mat, kropp og helse. Vi erkjenner at helseprosjektet må være håndterbart for å være gjennomførbart. Kostreform ønsker med Kostholdskonferansen å inspirere DEG til å legge ut på DIN reise – din reise til økt kunnskap og bedre helse.

Omfanget av livsstilsykdommer i dag er kjempestort. Riktig kosthold kan avhjelpe en utrolig stor del av dette, og da er kunnskap om kosthold fundamentalt. Derfor er Kostholdskonferansen viktig – for alle som vil hjelpe seg selv og sine. (tilbakemelding fra deltager)

Årets foredragsholdere:

Vil du være med på konferansen, da kan du melde deg på HER

Espen Tyrihjell - en av årets foredragholdere - har gått ned 83 kg på ett år!
Espen Tyrihjell – en av årets foredragholdere – har gått ned 83 kg på ett år!

 

mat01_mhf
Illustrasjonsfoto (privat)

 

mat02_mhf
Illustrasjonsfoto (privat)

 

mat03_mhf
Illustrasjonsfoto (privat)

 

ANNONSE


Brannbil

Brann i leilighet i Lagårdsveien

politi-jnytt

8 personer anmeldt for bruk/besittelse av narkotika i natt