in ,

Nattens: en person anmeldt etter å ha viftet med et håndvåpen

Politiet melder at det har vært en natt på det jevne uten store eller alvorlige hendelser, her en oppsummering:

Stavanger kl. 1952 fikk politiet melding om en person som viftet med et håndvåpen på en adresse på Storhaug. Flere patruljer bevæpnet seg. 3 personer i 30-40 årene ble anholdt og kontrollert. Alt skjedde uten dramatikk. Ble funnet et luftvåpen. En person blir anmeldt.

Stavanger Politiet har vært i Plutoveien og foretatt åstedsundersøkelse. Melder kom hjem fra ferie og oppdaget at det hadde vært innbrudd. Stjålet diverse sølvtøy og rotet en del i huset. Sak opprettet.

Fra utelivet

Stavanger kl 2246: Mann (34) innbrakt arrest. Anmeldt for ordensforstyrrelse

Stavanger kl 2328: Mann (47) innbrakt arrest. Overstadig beruset.

Sandnes kl 2325: Mann (52) bortvist fra utested i sentrum. Var ufin med vaktene og veldig beruset.

Stavanger kl 2318: 3 menn bortvist fra utested etter å ha vært involvert i slagsmål. Alle 3 var i 30 årene.

Stavanger kl 0021: 18 åring bortvist fra sentrum etter dårlig oppførsel på et utested.

Bryne: Politiet er på et utested etter at en vekter opplyste at en person knuste et glass i hodet på en annen. Mistenkte har forlatt stedet, så patruljen innhenter opplysninger på stedet.

Politiet fant ingen som hadde fått glass i hodet, han skulle ha gått fra stedet. Vitner opplyste at ingen ble skadet, vitner pekte ut mistenkte som ga fra seg personalia for evt anmeldelse i ettertid.

Stavanger kl 0144: Svært beruset mann (32) klatret i seilmasten til en av seilbåtene som er i havna. Politiet ga mannen et pålegg i tillegg til en kraftig formaning.

Stavanger kl 0201: 1 mann (29) bortvist fra sentrum. Full og hadde ønske om å slåss med noen.

Stavanger kl 0200: Melding fra vektere om at en overstadig beruset mann startet opp båten sin og de fryktet han ville kjøre. Politiet på stedet, og motor ble beordret avslått. Det var ikke eier som startet båten, og det ble bortvist en 32 år gammel mann fra stedet.

Ny melding fra samme båt kl 0522: åpenbar krangling og diskusjoner. Politiet på stedet og det ender med at båten blir tømt for folk og båten låses. Til sammen 3 menn blir bortvist fra stedet. 1 mann (26) kjøres til arrest og anmeldes for å ikke etterkomme politiets pålegg gitt på stedet.

Stavanger kl 0244: Kvinne (42) bortvist fra sentrum. Kvinnen var veldig beruset, og nektet å følge vekternes beskjeder om å forlate utestedet.

Stavanger kl 0238: Mann (27) bortvist fra kebabrestaurant i sentrum. Var høylytt og ufin i væremåten.

Mulig brann på Sola

Sola: Melding via vaktselskap om røyk i en enebolig på Uthaug. Vekterselskap har fått brannalarm fra huset, og ser røyk via direktebilder fra kameraer i boligen. Nødetatene er straks på stedet.
15 min seinere: Det er ikke brann, men tørrkoking av nudler. En åpenbart beruset mann er ute av huset, og det skal ikke være flere igjen inne. Politiet oppretter sak. Mann, 29 år kjøres sykehuset for sjekk.

Avatar

Jærnytt

båtbrann på Vigdel

To personer hentet med helikopter etter båtbrann på Vigdel

nattens

Nattens: 12 bortvist fra bysentra