in ,

Nattens: eiere av tyvegods etterlyses

Innbrudd

Slik var natt til søndag:

Stavanger 2200: Melding til politiet om to personer som ble observert gående i Gausel området med noen bager . Den ene av de to bar på en kniv-lignende gjenstand. Bevæpnet politi rykket ut til stedet. Pågrep etter hvert to menn i midten av 30- og 20-årene. En politihund klarte etter søk i området å finne formentlig tyvegods som var gjemt bort. Politiet ønsker å komme i kontakt med personer som savner noen bager og alkoholholdig drikke. Ring 02800.

ANNONSE


Sandnes: En politipatrulje kom over en mann i slutten av 50 årene som var blitt slått i hodet. Fornærmede ble hentet av ambulanse og kjørt SUS for sjekk. Mistenkte er identifisert som en mann i slutten av 20 årene. Mistenkte er pågrepet og satt i arrest.

Stavanger 0030: En forebyggende patrulje kom over en mann i begynnelsen av 20 årene som begynte å springe da han så politiet. Mannen ble innhentet av patruljen og blir anmeldt for bruk av narkotika.

Time 0045: En mann i begynnelsen av 20 årene ble bortvist fra Bryne sentrum pga at han var vanskelig og ikke klarte å oppføre seg i beruset tilstand. Mannen etterkom ikke pålegget og ble innsatt i arrest og anmeldt.

Stavanger 0050: I forbindelse med et annet oppdrag på Gausel så kom en hundepatrulje over 4 unge menn i 20 års alderen som brukte narkotika. Samtlige 4 ble innbragt til arresten. De ble avhørt og det ble tatt urinprøve av samtlige. Sak opprettet.

Sandnes 0210: Politiet fikk melding om at en person var slått ned på Hommersåk. Politiet foretok avhør av fornærmede, en mann i begynnelsen av 40 årene. Det fremstod som uprovosert vold. Mistenkte, en mann i 20-årene, hadde forlatt stedet. Fornærmede trengte ikke legetilsyn. Sak opprettet.

Sandnes 0300: Mann i slutten av 30 årene ble anmeldt for ordensforstyrrelse etter at han i beruset tilstand oppførte seg ufint mot en dørvakt på et utested. Bortvist fra sentrum. Sak opprettet.

Stavanger 0300: En mann i midten av 20-årene ble bortvist fra sentrum pga ufin oppførsel i beruset tilstand. Mannen etterkom ikke pålegget og ble innsatt i arrest. Anmeldt.

Stavanger 0340: Politiet fikk melding om slagsmål i sentrum. Politiet var raskt på stedet. En mann i midten av 30-årene som var involvert i hendelsen ble anmeldt for å ikke etterkomme pålegg om å fjerne seg fra stedet. En annen mann i 30-årene ble bortvist fra stedet. Sak opprettet.

Time 0525: Melding om skadeverk på Bryne stadion. En dør var ødelagt. Usikkert om noe er borttatt fra stedet. Politiet har sikret spor. Sak opprettet.

ANNONSE


Avatar

Written by

nattens

Nattens: hissig mann kastet gjenstander rundt seg

Nattens: 2 ruskjørere stanset