in ,

Dumpet bil sikres i dag

Rægestranden

Politiet gikk i går ut og etterlyste bilen til mannen som ble funnet død på Rægestranden. Opplysninger i etterforskningen ledet politiet til Ølberg, der det ble funnet en bil dumpet utenfor kaien. Det er stor sannsynlighet for at denne bilen tilhørte avdøde. Arbeidet med å sikre bilen pågår.

ANNONSE


Tre menn i 20-årene er som kjent pågrepet og siktet for drap og medvirkning til drap. En av disse er avhørt, og de to andre siktede skal etter planen avhøres i løpet av dagen.

– Vi kommer ikke til å gå inn på hva noen av de har forklart så tidlig i etterforskningen. Det gjenstår mye arbeid i saken før vi kan si noe mer om foranledning, hendelsesforløp og motiv. Avhør av siktede og vitner, gjennomgang av digitale spor og undersøkelser på ulike adresser er blant etterforskningsskrittene som vil bli foretatt, sier påtaleansvarlig Lars Ole Berge.

Politiet har ikke mottatt obduksjonsrapport, og kan derfor ikke kommentere dødsårsak.

– Av hensyn til etterforskningen er det viktig for politiet å være tilbakeholdne med informasjon om eventuelle skader på avdøde. Det er også for tidlig å si noe om det er beslaglagt et eventuelt drapsvåpen, forklarer Berge.

ANNONSE


Avatar

Written by

Rægestranden

Tre personer pågrepet og siktet i drapssak

Rægestranden

Drapssaken: To av de siktede erkjenner å være involvert i drapet