in ,

Drapssiktet mann avhørt

Brann Ålgård
Foto: leserbilde

Mannen i 30-årene som er siktet for drap på en kvinne i 60-årene på Ålgård er nå avhørt. Han erkjenner å ha vært på åstedet, men nekter straffskyld etter siktelsen.

Han har forklart seg, men politiet ønsker ikke å gå i detaljer om hva han har sagt om foranledning eller relasjonen til kvinnen, sier politiinspektør Lars Ole Berge.

Siktede er tidligere domfelt, men politiet ønsker ikke å kommentere hvilke forhold dette gjelder.

Gjør flere undersøker

Politiet vil starte de kriminaltekniske undersøkelsene på åstedet i løpet av morgendagen, med bistand fra Kripos. Det er i dag gjennomført undersøkelser i boligen der siktede ble pågrepet.

Mannen oppholdt seg hos en bekjent på en adresse på Ålgård. Det er ikke rettet mistanke mot denne personen, men det er likevel gjort kriminalteknisk undersøkelse i denne boligen i og med at siktede har oppholdt seg der, sier Berge.

Det er i dag gjennomført en rekke vitneavhør. I tillegg har politiet blant annet fokus på kartlegging og gjennomgang av mobildata.

Politiet er fortsatt interessert i tips som kan belyse saken. Publikum som har opplysninger kan ta kontakt med politiet på https://tips.politiet.no/sør-vest/eller telefon 02800. 

Kjersti Jæger er oppnevnt som bistandsadvokat for de etterlatte.

Jærnytt

Brann Ålgård

Kvinne døde etter boligbrann – mann siktet for drap

Brann Ålgård

Drapssaken på Ålgård: Frigivelse av navn